19.2.2015

Säännölliset supistukset jotka aina loppuvat

Unisaldo alkaa olla aika nollassa ja fiiliskin tähän raskauteen. Nämä mun supistukset alkaa pikkuhiljaa olla aika ärsyttäviä.. Alkavat säännöllisinä ja tulevat 5-15 min välein ja ovat todella kipeitä, jatkuvat monta tuntia ja yhtäkkiä silti loppuvat..

Eilen alkoivat 22-23 aikaan illalla ja tulivat 10min välein, mentiin nukkumaan, mutta koko yön heräsin niihin ja tytöt sitten herättivät 7 jälkeen. Voin sanoo että väsytti aika paljonkin.
 Vessaan kun menin huomasin että taas tuli limaa mutta tällä kertaa siinä oli veriviiruja. Ehdin innostua että joko sitä vihdoin pian päästään tositoimiin. Menkkamaiset jomotukset alaselässä oli ja supistuksia tuli.. jatkuivat päivälle asti kunnes taas loppuivat.
Iltapäivällä jatkui taas ja tulivat 15min välein. Käytiin saunassa mammalla mutta täällä kotona mä edelleen olen. Nyt tulee sillon tällön kipeitä supistuksia.

En tiedä enään kauan kestän tätä? Ja jaksanko kohta enään synnyttää edes?
Tätä on kestäny jo liian monta viikkoa.

Rv 39+2

Onko muilla ollu paljon säännöllisiä supistuksia jotka sitten aina loppuvat?


5 kommenttia:

 1. Muistanko väärin vai eiks sulla ollu Sarastakin tommosta että tuli säännöllisiä supistuksia pitkän aikaa eikä vaan syntyny? (Niinku mullakin Danista..) Mulla oli kans viikkoja noita veriviiruja ja tulppaa lähti mutta eipä sitten syntyny muutaku käynnistämällä :(
  Toi on kyllä niin inhottavaa.. Koita jaksaa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla näin paljon sarankaa ollu tälleen. Kai? En muista nyt. Pitäis lukea vanhoja postauksia saran odotusajasta. Toivottavasti en joudu näillä oottaa rv 42 asti

   Poista
 2. Kohta se syntyy :) Tsemppiä!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3