11.2.2015

Neuvolakuulumiset: 38+1

Tänään oli ylimääräinen neuvolakäynti kun sf-mitta oli niin korkea viime viikolla.
TÄSTÄ pääset siihen postaukseen.

Rv: 38+1 (36+6)
Painoa viikossa: +311g (+54g)
RR: 118/71 (118/74)
Proteiini pissassa: +1 (+2)
RT (RT)
Vauvan syke: +130 (+140)
Liikkeet: ++ (++)
Sf-mitta: 38 (38)

Sf-mitta ei ole siis kasvannut viime viikosta, eli neuvolantäti ei ollut huolissaan nyt. Eli en tarvinnu lähetettä painoarvioon. Kerroin noista lonkkakivusta joita oli, ja hän epäili ekaks että vauva olisi kääntynyt. Kun kokeili mahaa, ei meinanny löytää päätä ja mietti että onkohan vauva poikittain mahassa nyt, mutta sitten oli aika varma että pää on alhaalla. Otti vielä toisen neuvolatädin sinne kokeilemaan mahaa, ja hän sanoi että on vauvan pää hyvin alhaalla, kuulemma voi synnytys alkaa milloin vain, uskoi jopa että ennen laskettua päivää (Itse en usko ennenku näen). Sanoi kans että kaunis maha ja hyvä koko, ja kysyi että minkä painoinen edellinen oli ja sanoin että 3,2kg, sillon hän vähän hämmentyi, tai oli sellanen outo, eli hänen ilmeestä päätellen tämä vauva on jo nyt sen kokonen tai jopa isompi, rupes pelottaa!! Mutta eihän 3,2kg ole edes vielä iso. Mutta olen kuitenki 100% varma että tämä vauva tulee olemaan isompi syntyessää kun isosiskonsa.

Nyt maha on todella kipee ja vihloo ja supistelee vähän kun neuvolantädit paineli niin paljon. Oon varmaan ihan loppu koko loppupäivän. Onneks Julia pk:ssa ja Sara nukkuu nyt päikkärit. Saa vähän huilia ennenku hulabaloo alkaa taas tässä talossa. :D

Seuraava neuvola on laskettuna päivänä. Saa nähä pääsenkö sinne vai en :D


5 kommenttia:

 1. Huh, sinäkin olet jo noin pitkällä! :) Minullakin enteiltiin esikoisesta, että syntyisi ajoissa kun laskeutui niin aikaisin ja 40+5 syntyi. Kyllä tuntui pitkältä tuo loppu aika, kun koko ajan odotteli, että jokohan tänään. Nyt olen valmistautunut odottelemaan ainakin yli lasketun ajan. :) Minulla esikoisesta oli sf-mitta suurimmillaan 31, nyt viimeksi oli jo 30. Jännittävää nähdä milloin teidän vauva päättää tulla maailmaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika menee nopeasti :) (varsinki kun ei eka kyseessä :D) Mulla sf mitta nyt isompi kun mitä tyttöjenkaa ollu koskaan. En itekkää usko kun ne sanoo että tulee aikasemmin.. ei se koskaan pidä paikkaansa kuitenkaa :D.

   Poista
 2. Teillä elellään jännittäviä aikoja!! Apua, miten aika rientää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kaikki sanoo samaa.. Mut ite en oikee oo kai viel tajunnu että tää voi tulla millo vaa. Jotenki luulen että menee yli la:n koska tytötkin meni.. Muutaman päivän vaan mutta silti.

   Poista

Kiitos kommentista <3