7.2.2015

kivut

Tänään aamulla heräsin kauheeseen kipuun.. Lantioluuhun sattu niin että tuntu että joku sahaa sitä irti.. En pystyny edes liikkumaan. Sit herätin miehen että voiko tuoda panadolia. Hän ei ehtiny tulla edes takas kun jo itkin kivusta.. Otin panadolin ja yritin rauhottua, kipu menisi kohta ohi.. Sitten iski kauhea pissahätä.. Itkin itteeni vessaan ja takas sänkyyn. Meni noin 15-20 min kunnes lääke auttoi. Sit sain taas unen päästä kiinni. 
Ihan kauheeta kipua. En halua enää ikinä kokea sitä samaa.
Noooh.. Ei menny kun 5h ja se kipu palas. Se alkoi ihan yhtäkkiä ja tosi kovana.  Ja taas ihan kun joku olisi sahaamassa lantioluuta irti. Mies toi heti panadolin ja sillä kipu taas meni ohi. Enmä tällee jaksa elää nyt viimeiset 3-5vk.  Mun tuurilla menee viel 2vk yli lasketun. Onneks sentään menee lääkkeellä ohi.. En kestäis jos ei menis.. Mutta alkais sillee pikkuhiljaa että ehtii ottaa lääkkeen ennenku pahin kipu iskee 

 Rv 37+4

Ps. Eka postaus tehty kännyllä 😊

6 kommenttia:

 1. Voih :( Mutta muista... Kohta kivut palkitaan ihanalla rakkaalla ja suloisella nyytillä <3 Voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä ei tunnu siltä että se olis kohta:(

   Poista
 2. Voi ei!! Mikä ihme toi tollanen kipu on?! Soititko lääkärille??
  Toivottavasti ei tuu uudestaan!!:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En soittanu. Ajattelin että on liitoskipuja ja jotenki liittyy siihen kun lantio levenee että vauva sitten mahtuu ulos. Nyt ei ole tullu kipu takas, ja todellaki toivon ettei tuukkaa, niin kauheeta oli kyl.

   Poista
 3. Mikä on lantioluu?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3