4.2.2015

Minkälainen tyttöjen ikäero on ollut?

Lukijakysymys!
Sillonkun odotin Saraa ja tiesin että Julia tulee olemaan vasta 1,5v kun Sara syntyy, niin pakko myöntää että pelotti tosi paljon se pieni ikäero. Juliahan oli vielä meidän pikku vauva <3.
Julia ei ymmärtänyt edes että mamman masussa oli vauva. Ja sitten kun Sara synty ja Julia tuli mumminkaa sairaalaa moikkaa niin ei Julia edes välittäny vauvasta.
Sitten kun päästiin kotiin niin Julia vasta vähän huomioi vauvaa, mutta ei paljoa. Eka viikko oli kuitenki todella mustasukkainen, leluja lenteli vauvaa päin ja hyppi sängyssä vihaisena kun äidillä ei ollu aikaa olla hänen kanssa kun imetti vauvaa. Mutta outoa niin tämä kesti vain noin viikon. Sitten alkoi tykkäämään pikkusiskostaan, paijaili ja pussaili paljon Saraa jne.

Alussahan kaikki meni hyvin, koska vauva nukku paljon ja mulla oli aikaa Julialle. Ja Julia oli aina yhtä innoissaan kun vauva heräsi meidän seuraksi. :)
Alussa nyt ei muutenkaa mitenkää mitään huomannu, kun vauva ei kuitenkaa voinnu kommunikoida Julian kanssa vaikka Julia yritti leluja hänelle tuoda jne :D.

Sitten kun Sara oli jo niin iso että oppi laittalla ottamaan leluja kätee, niin Julialle tuli mustiskausi taas. Repi lelunsa takas Saralta, mutta aika nopeasti meni perille Julialle että vauvan lelut on vauvan ja Julian Julian. Pieni järkytys oli Julialle kans se kun Sara oppi istumaan, sillon piti välillä mennä tönimään kumoon.

Sitten kun Sara oppi seisomaan niin oli jo melkeen h*lvetti irti talossa kun kiipeili ylös seisomaan Julian tavaroita vasten. Se ei ollu yhtään kivaa Julian mielestä.

Mutta kun näistä kaikista onneks kuitenki selvittiin niin nyt tytöt osaavat leikkiä kiltisti yhdessä.
Julia 2v 10kk ja Sara 1v3kk
Jahtaavat toisiaan ympäri kämppää, rakentavat duploilla, pelleilevät, juoksecat, nauravat, leikkivät nukeilla jne. Ihania ovat <3

TOTTAKAI riitoja myös syntyy. Varsinki nyt kun Saralle iskeny joku PIRU-KAUSI! Pilaa tahallaan Julian rakentamat tornit tai muuten vaan Julian leikit.

Elikkä itse olen todella tyytyväinen tyttöjen ikäeroon. He lähentyvät toisiaan kokoajan vaan enemmän ja enemmän <3 Ja uskon että niistä on paljon seuraa toisilleen tulevaisuudessa, mutta toki läheisestä ikäerosta tulee myös olemaan haittaa tulevaisuudessa :D Tyttöjä kun ovat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3