17.2.2015

39+0

Tänään lähti käyntiin viimeinen viikko ennen laskettua päivää. Mutta ei varmastikkaan viimeinen viikko raskaana. Toivon että olisi mutta en usko. Nyt on taas alkanu tulemaan säännöllisiä supistuksia monta tuntia putkeen. Mutta aina ne loppuvat sitten. En oikeesti kohta enää osaa oikeesti ees lähteä sairaalaan sitten kun on se H-hetki! Nytkin odotan aina että ne loppuu koska tiedän että ne loppuu.
Sunnuntaina tein kaikki kolme ässää (Seksi, sauna ja siivous). Eivät auttaneet. Heräsin mä maanantai aamuna siihen että supistaa ja supistuksia tuli 6h putkeen, sitten ne vaan loppuivat. Illalla taas alkoivat tosi kivuliaana, niin kivuliaat oli että oli pakko ottaa panadoli. Sitten nukahdin.
Tänään on taas tullu, mutta nyt ne taisikin taas loppua. -.- Niin turhauttavaaaaa...


Masu jatkaa kasvamista ja olisin enemmän kun valmis luopumaan siitä ja ottamaan vauvan vastaan.
No, korkeintaan 3vk vielä :).

(Äsken tuli taas kipeä supistus, nyt näitä tulee näköjään 15min välein..)

Tänään olisi jännä päivä synnyttää. Minun laskettu päivä oli 17.2, mutta synnyin vasta 26.2. Menkkojen mukaan tämän vauvan laskettu päivä olisi ollu 26.2, niin olis jännä jos menis just tolleen toisinpäin. :P (Vauvan laskettu päivä vaihtui np-ultrassa 24.2)


Uskokaa pois, mä en tule tätä masua kaipaamaan. Tahdon vaan oman kropan takas tai jopa paremman ;)

Toivokaamme että seuraava vauvapostaus sisältää kuvan vauvasta ;)


7 kommenttia:

 1. Hui! Oon loistanut poissaolollani melkein vuoden ja mitä kaikkea onkaan jääny huomaamatta, vaikka instassa onkin tullu seurattua, mutta tää on menny ihan ohi, että synnytät hetkenä minä hyvänsä! Hui! Ihana masu <3 Ja moi, pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Kivaa kun laitoit kommenttin, muuten en olisi tienny että oot taas alkanu kirjoittelee blogia, alan siis seuraamaan sinun juttujasi taas <3 TErvetuloa takasin! :) MOI! :D

   Poista
 2. Oi, jännittäviä aikoja siellä elellään! :) Se voi olla, että lopulta synnytys etenee nopeasti, jos kipeitä supistuksia on tullut jo useampaan kertaan pidempiä aikoja. Jännittävää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän pelkään että etenee nopeasti näitten supistuksien takia ja viel niin nopeasti etten tajua lähteä ajoissa sairaalaan. Onneks sinne matka vain 2km :)

   Poista
 3. Voi että osaakin olla jännää! Toivottavasti pikkuinen syntyisi pian <3
  Mä en ole myöskään enää omaa raskausaikaani haikaillut tai masuakaan kaivannut... Ehkä johtuu siitä loppuajan turhautumisesta josta lähinnä valittelin työkseni blogin puolella :D

  Joo, eipä ne ässät tuntuneet auttavan meilläkään vaikka kahta niistä toteutettiin ihan päivittäin ja saunottiinkin useamman kerran viikkoon. Tosin sattumaa tai ei, niin lähtöä edeltävänä iltanahan mä siivosin täällä raivon partaalla ja seksiäkin oli. Ja sittenhän se lähtö tosiaan tulikin aika liukkaasti.

  Oonkin nauranut, että seuraavassa raskaudessa pitää ilmeisesti palkata siivooja, ryhtyä selibaattiin ja tyytyä suihkuun jotta ehditään sairaalaan saakka. Tuntuis mukailevan vähän sitä kaavaa nämä synnytykset, että kiire voi tulla sittenkin... Tosin nytpä tästä ei ihan hetkeen tartte huolehtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä onko sattumaa vai ei. Mut tyttöjenkaa on ollut molempina iltoina seksiä kun seuraavana aamuna on tullut lähtö. Oli toki seksiä ennenki.. Niin tais vaa olla sattumaa.

   Toivottavasti mulle ei tuu syöksysynnytys tai mitenkää kiire.
   Jännä nähä sitten kun tää kroppa päättää päästää vauvan ulos.

   Ei millää jaksais enää kyl olla raskaana. Ja vauvaakin tahtoisi jo tavata:)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kiitos kommentista <3