10.2.2015

Raskausviikko 39.

Eli tänään 38+0, ENÄÄN 2 viikkoa laskettuun, enintään korkeintaan noin 4 viikkoo jäljellä olla raskaana. Vaikka nyt tuntuu että oon raskaana vielä ensikin vuonna, niin en siltikään usko että menee montaa päivää yli, just koska tytöt syntyneet 40+4 ja 40+1, luulen että koska 40+0 on nyt tiistai niin tämä vauva syntyy sillä viikolla. Saa nähä. Nyt näin ei tapahdu koska oletan niin :D.


Ihan uskomatonta että on niin vähän aikaa jäljellä kunnes tapaamme vauvamme <3
Saan tietää että kuka se oikein potkii mammaa sisäpuolelta. Haluun niin tietää minkä näköinen poika on. Olisko hänessä jtn mua? Vaiko isää?

Kirjoitin tuossa postauksen missä kerroin/valitin kipua. Se ei sitten enään tullu takas. Ja seuraavan yön nukuin paremmin kun koskaan, pystyin kääntää kylkee ilman ähkimistä ja puhkemista ja jopa nopeasti. Siihen ei menny se puol tuntii. Seuraavana päivänä olo oli parempi kun koskaan, melkein jo unohdin olevani raskaana. Ehkä vauva meni parempaan asentoon? :)
Sen jälkeen on muutenki ollu todella hyvä olo. Ihan kun ei olis raskaana. Välillä tullu iltasin muutama kipee supistus, muttai ei muita kipuja.

Epäilin tässä yks päivä että multa tihkuis vettä, koska jotain todella vetistä tihku kokoajan, ja tein jopa paperitestin, eli laitoin kolme paperia alushousuihin ja se neste läpäisi kaikki ne. Silti en uskaltanu uskoa että kyseessä oli lapsivesi, vaan ennemmin vetinen valkovuoto, se kun muuttaa muotoaan vetisemmäksi loppuraskaudessa.
Samana päivänä illalla sitten tuli kourallinen limaa paperiin, epäilen että limatulppa, vaikka tyttöjenkaa se on ollut kiinteempi lima, nyt oli aika vetinen, mut oon googlettanu että voi myös olla vetinen.
Seuraavana päivänä tuli taas saman verran. Sen jälkeen ei oo tullu. Ton takia mun äiti epäilee että vauva syntyy tämän viikon aikana :D. Itse en usko. Mut eihän sitä koskaan tiedä ;).


Onneks tohon kokoon ei tarvii luottaa :D Koska tytöt painaneet 3230g ja 3200g viikolla 40+. Ja sarakin oli vain 47cm pitkä. Mutta eihän sitä koskaan tiedää minkä kokonen tää vauva on. Huomenna mulla on taas neuvola jossa katotaan se sf mitta että onko edelleen iso ja onko syytä laittaa painoarvioon. Toivottavasti ei oo suuri mutta voisin mä silti painoarvioon mennä ;D.

Tuun hulluks tämän vauvakuumeen kanssa <3 Oon mukana fb:eessä sellasessa vauvaryhmässä missä kaikilla LA Helmikuussa, niin monet jo on saannu siellä vauvansa <3 ja melkein joka päivä poksuu lisää mahoja ja vauvoja syntyy <3 Ne on niiiiiin ihanan pieniä ja suloisia. 
Miten voikaan olla näin kauhea ikävä vauvaa jota ei ole edes tavannu? Haluan vain hänet syliin ja pussata ja halata <3 Enkä koskaan päästää irti <3 Rakastan häntä nyt jo niiiiin paljon että melkein sattuu.

Tuun vielä huomenna kertomaan neuvolakuulumisia. :)


4 kommenttia:

 1. Apuva mustakin kuulostaa että sulla on synnytys ihan lähellä!!! Tai sitten ei :D
  Mutta oon kans ihan täpinöissään täällä!! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähellä ja lähellä :D hyvän fiiliksen vuoksi ei ole.. mutta juuri se hyvä fiiliskin voi enteillä synnytystä :D on tää odottaminen kyllä niin peestä :D

   Poista
 2. Saisiko vielä ennen synnytystä toivoa postausta joissa vertailet eriraskauksien mahakuvista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa toivoa, yritän tehdä sellaisen :)

   Poista

Kiitos kommentista <3