31.8.2015

Williamin 6kk neuvola + iltalenkki lasten kanssa

Tänään käytiin Williamin 6kk neuvolassa ja Wiltsulla ikää tänään 6kk10päivää.
Tuli vähän kiire aamulla. Oli mun vuoro nukkua pidempään ja laitoin herätyksen 8:30 että ehdimme hyvin. Jotenki en kuitenkaan kuullut herätystä ja mieheni ei myöskään. Hän tuli makuuhuoneeseen 9:10 ja kysyi että monelta se neuvola oli.. Katoin kelloa ja hyppäsin ylös sängystä, meillä oli aika 9:30!! Eli siis 20min pukea päälle kaikki lapset + itsemme, pakata laukku ja lähteä neuvolaan.
Olimme todella nopeat :D Olin neuvolassa 9:35.

William hymyili neuvolantädille ja näytti pari taitoa mitä osaa.

Mitat(suluissa 5kk):
8795g (8265g)
67,5cm (64,5cm)
Pää 45,5cm (44cm)

"Nostaa itsensä suorilla käsillä. Menee konttausasentoon. Pyörii napansa ympäri. Kasvaa hyvin. Nukkuu rauhattomasti. Ei vielä hampaita."

"Nukkuu rauhattomasti", en oikein tiedä mitä hän sillä tarkoittaa, Mutta kysyi miten nukkuu ja sanoin että herää aika monesti öisin. Joskus voi toki nukkua yhdellä herätyksellä.
Teen erikseen postauksen siitä minkälainen kuusikuinen meillä asuu ja mitä hän osaa.
Neuvolassa ei ollu mitää poikkeavaa, kaikki hyvin. Mies lähti iltavuoroon ja me lähdettiin lasten kanssa päivällisen jälkeen ulos kävelemään. Oli kyllä kivaa ja teki hyvää. Käveltiin kaikenkaikkiaan 5,3km, Julia melkin myös, loppumetreil se ei jaksanu enään ja taioin meidän tuplavaunuista triplavaunut. Julia kyseli jokaisen talon kohdalla että kuka siellä asuu, ja kun vastasin etten tiedä niin kysyi että naapuriko? 
Sara huuteli mopoa kun näki mopon.  Käytiin myös kaupassa ostamassa juotavaa.
Kun käveltiin jonkun tien yli ja auto pysähtyi meidän takia opetin tytöille että sillon kuuluu vilkuttaa kiitokseksi niin eiköhän noi sitten vilkuttanu kaikille sen jälkeen.

Yksi tyttö pyöräili meidän ohitse ja moikkasi, mietin hetken että tunnenko? En tiedä mutta ehkä se moikkas vaan muuten vaan. MUTTA sitten kun n. 40v mies joka kans pyöräili meidän ohi moikkasi iloisesti rupesin miettiä että mikäs juttu tää nyt on? Kävi jo mielessä että onkohan mulla jtn naamassa? 


Kaikki kolme nukahtivat heti 19 jälkeen kun laitoin heidät nukkumaan. Tais olla rankkaa ulkoilua ja varsinki Julialle. William oli kans hereillä koko ulkoilun ajan.


4 kommenttia:

 1. Hih, vähän eri meininki siellä ku täällä. Kun käy lenkillä, niin ne jotka ei tervehdi tuntuu oudoilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha :D taidat asua pienemmässä kylässä kun mä :D

   Poista
 2. Meidän pojat myös vilkuttaa kaikille :D Pienempänä esikoinen ihmetteli aina kovasti jos joku ei moikannut takaisin "se ei varmaan vielä tuntenut minua" :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3