4.8.2015

William bloggaa


Hei! Minä olen William, olen tänään 5kk ja 15pv vanha.
Halusin tulla itse kertomaan vähän kuulumisia itsestäni. :)

Kuten huomaatte olen ollut ruoka-aikana kotona :D Minulle siis maistuu ruoka, syön kasviksia, lihaa, hedelmiä ja marjoja.. Mutta en voi sietää kun äiti yrittää aamun ja illoin syöttää mulle jotain mitä hän kutsuu puuroksi, ja oi miksi? MIKSI niitäkin ällötyksiä pitää olla monta erillaista?
Se yrittää väkisin tunkea niitä minulle joka päivä KAHDESTI!!!
Mutta tänään illalla tapahtui IHME, ilta tuli ja istuimme kaikki alas iltapalapöytään ja hän otti kaapista pilttipurkin joka ei näyttäny puurolta, hän ei edes lämmittänyt sitä?! Vaan alkoi syöttää sitä minulle suoraan purkista. Silloin huomasin että se ei ollutkaan puuroa vaan hedelmää.. NAM!!!
Mikä pelastus! Ehkä toi vihdoinki tajus etten aio syödä sen puuroja!

Hedelmäpurkin jälkeen sain leikkiä hetken kun muut söivät vielä. Sitten JOUDUIN kylpyyn. Minä edelleenki 5kk jälkeen VIHAAN kylpyä ja suihkua!!! En tykkää kastua YHTÄÄN. Silloin huudan kun viimeistä päivää, mut ei toi siltikää ota mua pois sieltä vaan jatkaa vaa pesemistä. Thank God äiti osaa olla nopee.

Kylvyn jälkeen lämmiteltiin ja pusuteltiin mammankaa. Se oli kivaa <3
Sitten mulle puettiin pyjaama ja sain vellini. Veliin jälkee halusin vielä vähän maitoa päälle vasta sen jälkee suostuin nukahtamaan. Sain muuten tänään kans uuden tutin, MUUMITUTIN!
Se on aika ihku!Mamma osti mulle vihreen tutin siksi että hän osti tänään kans minulle välikausivaatteet ja ne on myös vihreet, taino limenvihreet, mut silti.Minua on tänään hemmoteltu kunnolla ;) Hihi!

Mä oon myös oppinu liikkumaan. Se on todella siistii, ei tarvii makaa samalla paikalla kokoajan, vaan näen huoneen nyt monesta eri suunnasta ja voin helpommin seurailla siskojen menoa, niitä on kiva seurailla. Mun ainoo ongelma on että osaan vaan peruttaa, vaikka miten yrittäisin lentämällä päästä eteenpäin niin mun kroppa ei vaan liiku eteenpäin :(


Mutta ei mulla muuta tällä kertaa, nyt meen nukkuu että jaksan herättää mamman huomenna TAAS kuudelta, mamma on silloin aina tooooodella väsyny, mut mä en! Sit mä teen viel sillee että kun siskot herää 7 jälkee niin mä alan nukkuu. Mamma ei, koska se joutuu nousta siskojenkaa :D hahah

Öitä!

- William

12 kommenttia:

 1. Voi ihana :D <3
  Ai Wiltsu ei tykkää kylvystä! Meidän Neppu tykkää tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytötki aina tykänneet. Wiltsu ei koskaan, alusta asti aina huutanu ku mikäki sireeni :(
   Sama juttu kun pesee peppua vedellä. En tajuu mikä siin on. Alussa meni viel se että tulee kylmä kai? Mutta että vieläkin...

   Poista
 2. Voi mikä söpö<3 Meillä on myös vihreät välikausi vaatteet! Ihansn pirteä väri, varsinkin keväällä kun ostettiin tuli ihan kesäinen fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanan pirteä väri joo :) meillä on sininen takki niin siks halusikän vihreen haalarin :)

   Poista
  2. On ihanan pirteä väri joo :) meillä on sininen takki niin siks halusikän vihreen haalarin :)

   Poista
 3. Ihana haalari! Minkä merkkinen se on?:) Mitä vaatekokoa william käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on Lassie, mut ostin sen käytettynä niin voi olla ettei myydä enään :(

   Poista
 4. Voi ihana pikku-pallero <3

  t.Nadja/napsahduksia

  VastaaPoista
 5. Kuinka naurettavaa!!! Kula tekee tämmöstä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä teen :) Mun mielestä näitä on kiva lukee ja tehä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3