5.8.2015

Kohta on juhlat osa 1

Kohta ja kohta.. :D Mut meidän Sarahan täyttää vuosia 2,5kk päästä :D Ja mä oon jo pari kuukautta päässäni järjestäny niitä, miettiny että mitä tarjotaan, ketä kutsutaan ja mikä teema jne.

Sara ei fanita ketään tai mitään. Hän kyllä tykkää lehmistä, koirista, kissoisa, pyöristä, mopoista jne, mut enmä osaa noista kehittää mitään teemaa synttäreille.
Julialla olisi paljon helpompaa, Julia fanittaa tällä hetkellä eniten Mansikka marjaa, niiin siinähän se olisi :D

Eli ajattelin että teemana on pastellivärit, mutta ehdin vielä monta kertaa muuttaa mieleni mutta tällä hetkellä oletan että se on meidän teema hänelle.

Mä inhoon leipomista ja sen sellasta MUTTA, ajattelin et josko leiposin itse tällä kertaa sittenkin :) Ehkä musta vielä tulee pullantuoksuinen mamma :D
Ajattelin leipoa cupcakeja, suolaisia piirakoita, en usko että uskallan tehdä kakun, eli kysyn anopilta josko hän tekisi kakunpohjan niin mä sitten koristelen sen jotenki, en ole vielä päättänyt että miten.

Odotan niiin että pääsen leipoo muffinssei ja koristelee niitä, googletin jo et minkälaisia tekisin, mutta en osannu oikee päättää kun siel oli liikaa kaikkii ihanii.Eivätkö näytäkki ihanilta ja hyviltä? :P

En ole koskaan tehnyt suolaista piirakkaa itse, mutta eikai se nyt niin vaikeeta voi olla?
Ajattelin tehdä niitä kaksi. Yksi mihin tulisi jauhelihaa ja toinen mihin kinkkua.
En tiedä vielä mitä muuta lisään niihin, mutta varmasti jtn tomaatti, fetaa ja paprikaa.


Sitten tarjoilla on kahvia, mehua/limua, keksejä ja pullaa. Yleensä meillä on myös mokkapaloja, mutta tällä kertaa niitten tilalla on muffinsseja. 
Ennen meillä on ollu vähän kaikkea tarjoilla ja on jäännyt paljon yli, kun ei jaksa maistaa kaikkea niin nyt ajattelin ettei niin montaa erii "lajea" vaan enemmän näitä muutamia.

Mutta! Mitä ostaa 2 vuotiaalle jolla on jo kaikkea ja mitä ei oo niin saa isosiskolta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3