19.8.2015

Tein jotain mitä en olisi ikinä uskonu tekeväni..

William on ollut alusta asti todella nirso lämpimän ruoan kanssa, ajattelin alussa että se johtui vaan siitä kun ei ole vielä tottunut, mutta näin kahden kuukauden jälkeen luulis jo syövän sitä jo hyvin. On ehkä kerran tai kaks kertaa syönny hyvin mutta sillon on ollu pidempi aika viime maidosta ja on jo enemmän nälkä. Sitten taas hedelmä ja marjapiltit maistuu todella hyvin ja söis vaikka kuinka paljon.
Juu, kyllä, ostan valmispurkkeja kaupasta koska en osaa tehdä itse, en ole kiinnostunut, en jaksa. 
Juttelin sitten parin mammakaverin kanssa asiasta ja päädyin siihen että kokeilen tehdä itse!! MINÄ!!
Googlasin paljon että miten tehdään ja mitä tehdään ja miksi. Aloin jo olemaan sitä mieltä että eihän se nyt niin vaikeeta voi olla?

Eilen käytiin sitten kaupassa ostamassa kaikki aineksia ja tänään sit kokkailin Williamille kuukauden ruoan :D Tuosta noin vaan.

Se oli helppoa, halpaa ja ihan kivaakin. 

Keitin bataattia, kukkakaalia, lihaa, kanaa ja porkkanaa.
Huomenna keitän vielä maissit ja perunat.


Pakastin kaikki ainekset erikseen, niin voin ottaa sielä ja tehdä Wiltsulle mitä haluan :)
Ja nyt tiedän mitä hän syö.
Huomenna sitten nähdään että kelpaako mamman omatekemä ruoka ;)

- - - - -

Me ollaan aika kauan haluttu uusi sohva meille, ja eilen illalla löysin yhdellä kirpputorilla halvalla, käytiin tänään katsomassa sitä ja oltiin aika varmoja jo että ostetaan, mentiin sinne jopa pakettiautolla. Sohva ei sitten kuitenkaa ollu mieleinen, liian nukkainen ja iso tahra keskellä sohvaa.

Käytiin illalla vähän ulkoilemassa lasten kanssa, kun muuten oltiin vaan kotona koko päivä. Äitini linkkasi tämän minun fb sivullani, IHAN NIINKU MEILLÄ :D Meidän rakkaudet :D


PS! Pakko viel hehkuttaa että olen ylpeä itsestäni ;D


2 kommenttia:

  1. Du ska blanda peron o batat.. då får du honom "huijad" att d e sött fast d på riktit e mat mat.. d laga ja ti w o hon åt d som ingenting.. 😀

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3