25.8.2015

Saran silmälääkäri ja päiväkodin vanhempainilta

Tänään herättiin koko perhe vähän 8 jälkeen. Kattasin meille aamupalan pöytään. Tosi harvoin on koko perhe samaan aikaa aamupala pöydässä, ja sekin johtuu siitä että jompikumpi meistä vanhemmista nukkuu pidempää kun toinen herää lasten kanssa. Vuorotellaan :).


Sitten meille tulee kiire pukea ja laittautua, sanoin siskolle että ollaan 9:30 helsingissä (vietiin Julia sinne leikkimään siks aikaa että me mennään Saran kanssa hänen silmälääkärille ja Williamin otimme myös mukaamme.) Pääsimme lähtemään vasta 9:30 Porvoosta. Yleensä olen kyllä se joka on aina ajoissa kaikkialla - oppinut sen äidiltäni!
Meillä oli aika silmälääkärille 10:30, olimme sairaalan ulkopuolella 10:40 - Hups!
Onneks lääkärit ovat AINA myöhässä, koska meidän vuoro ei ollut vielä, saimme kyllä odottaa hetken odotushuoneessa. Ja Saralle piti antaa tipat silmiin jotka laajentaa pupillia tutkimusta varten.


Kävimme myös jonkun optikon luona joka taitteli Saran silmälasia niin että nyt pitäisi oikeesti pysyä päässä, ne kun valahtaa kokoajan alas nenälle ja kokoajan saa juosta instrussa kiristämässä niitä -.-.
Sitten päästiinkin lääkärin luo. Sara antoi lääkärin tutkia hänet tosi hyvin. Ja aivan ihana lääkäri, kehui Saraa kokoajan ja jutteli Saralle jne. Oli kyllä mukava ja kertoi meille hyvin kaiken.
Saralla oli viimeks verisuoni joka oli paksu siinä huonossa silmässä, mutta joka nyt on pienempi ja normaalin rajan sisäpuolella. Multa meni ihan ohi (rauhottelin Williamii samalla) mutta mieheni sanoi että lääkäri sanoi että Saran näkö on vähän parantunu ja että uus aika tulee tammi-helmikuulle jolloin katotaan että pitääkö hankkia uudet lasit - vähemmällä vahvuudella.

Tämän jälkeen mentiin mun siskon luokse ja syötiin siellä lounasta.
Sitten tultiin kotiin. Siivoilin vähän ja sitten tuli yksi nainen hakemaan pois meidän nojatuoli, koska se ei enään mahtunu mun sisustukseen :D.Sitten tuli mummo ja siskoni kyläilemään tai siis vahtimaan lapsia kun minä ja mieheni menimme Julian päiväkodin vanhempainiltaan. Eka sellainen minulle!! Oli jännää.
Julia aloittaa päiväkodin ensi viikon keskiviikkona! Pitää alkaa paikkailemaan reppua, Julia odottaa jokatoinen päivä päiväkodin alkua ja joka toinen päivä ei :D hah! Uskon että tykkää aloittaa siellä taas :).

Sen jälkeen käytiin miehen kanssa syömässä snägärillä :)


Nam nam!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3