18.8.2015

Ma ja Ti

Kesäsäät jatkuu edelleen, JEE! Ollaan siis oltu paljon ulkona tälläkin viikolla.
Eilen käytiin miehen velipuolella leikkimässä, niillä on iso piha missä lapset sai leikkiä, Vaikka meidän lasten pikkuserkku oli vain kiinnostunut Williamista, halaili ja hoiti häntä niin suloisesti ja olisi halunnu syliin. :) Illalla pesin kaikki lapset ja ajattelin että tällä kertaa William ei huuda yhtään kun ei alussa, mutta tulihan se huuto sitten. Sarakin inhoo suihkua nykyään ja hänet saa pakottaa suihkuun ja nopeasti pestä. Juteltiin Julian kanssa suihkussa siitä että hän onneks tykkää suihkusta, niin hän totes siihen vaan "ja tykkään uimisesta". Julia kyllä rakastaa olla rannalla ja uimassa, viihtyy vedessä alusta loppuun asti ja saa pakottaa ylös vedestä, kun ei millää haluaisi tulla pois. :D


Myöhemmin illalla skipattiin Katjan kanssa lenkki ja lähdettiin kahvilla käymään.
Sen jälkeen tein iltajumpat kotona.

Oon iha hurahtanu nyt tohon liikuntaa, lenkillä on mukavaa käydä ja siitä tulee hyvä fiilis, sen lisäks teen kotona vatsoja ja käsitreeniäTänään on neljäs päivä eli LEPOPÄIVÄ!

Tänään käytiin puistossa ja mukana oli myös mun kaks siskoo.
Sen jälkeen käytiin shoppailemassa Cittarissa, mistä ostettii ruokaa, miehelle peli, tytöille uimarenkaat (joo kesä on koht ohi mutta kun ne makso alle 2e :D) ja tytöille duplo alusta

Puistossa Julia leikki vähän vanhemman tytön kanssa liukumäessä ja se vanhempi tyttö kiipeilii vähän vaarallisesti siinä ja muistutettiin Juliaa ettei hän sitten saa tehdä niin, yks kaks Julia tippuu alas liukumäestä, juoksin heti hänen luokse ja hän itki kun sattui, mutta ei saannu sanottua mitään ja ei meinnanu saada huutoakaan ulos, tais tippuu niin että ilmat lens pihalle. Hetken päästä kaikki oli hyvin ja sanoi että mahaan oli sattunu mutta että ei enään. huh! ja meni jatkamaan leikkejä.

Kaupan jälkeen tultiin kaikki meille + vielä miehen veli. Mies teki meille kaikille ruokaa ja mä tein meille suklaamousseeta jälkkäriksi.


Illalla kävin vielä Katjan kanssa lenkillä.


Huomenna mennään katsomaan yhtä sohvaa ja mahdollisesti ostetaan se (käytetty), tää meidän sohva on niin elämäänsä nähny jo. Toivottavasti tää "uus" sohva olis kivempi, myyjällä oli huonoja kuvia niin ensiks mennään katsomaan.

Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3