23.8.2015

Loma loppui

Onneks miehellä oli loma silleen et jaettiin kahteen osaan, koska jos olis ollut 4viikkoo putkeen, loma olisi loppunu juuri nyt kun alko helteet. Nyt sillä oli niin että eka kaks viikkoo lomaa, sit kaks viikkoo töitä ja taas kaks viikkoo lomaa. Ja kun toinen lomaosa alkoi, niin alkoi myös helteet. Joka päivä tämän kahden viikon aikana on paistanut aurinko ja on ollut lämmintä. Ollaan siis oltu paljon ulkona ja kokoajan tekemässä jtn, ei oo paljoo ehtiny kotona olla, paitsi nukkumassa.

Huomenna mies siis palaa takas töihin ja me lasten kanssa palataan takas arkeen. Oikeasti odotan innolla sitä. Saadaan takas normirutiinit ja silleen. Koska ei olla paljon oltu kotona näiden kahden viikon aikana, niin ei oo tullu siivoiltuakaan kunnolla. Niin tänään siivosin ja puunasin kunnolla ja samalla vähän siirtelin tavaroita uusiin paikkoihin. Keittiö sai uuden ilmeen ja olkkari myös koska ostimme tänään uuden hyllyn tänne olkkariin. Huomenna otan kuvia ja teen postauksen kun ehdin.

Kohta myös tämä kuukausi loppuu ja se tarkoittaa että Julia aloittaa taas päiväkodin, uudessa ryhmässä, ISOSSA ryhmässä (eli ryhmä jossa on 3-6v). Minua ei silleen niin jännitä se koska Julia tuntee sieltä jo muita, esim ne jotka tulee pikkuisten ryhmästä mukaan + että Julian pikkuserkku on myös siinä samassa ryhmässä :).

William nukkuu nykyään mahallaan :)

Mummon tarjoama lounas meille tänäänMeijän uusi kuski ;)


Mä vaan niin rakastan näitä kuvia missä kaikki kolme ovat <3 Mun rakkaat <34 kommenttia:

 1. Milloin sulla oli suunnitelmissa jatkaa töitä ja laittaa william tarhaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt suunnitelmissa olis laittaa Sara ja William päiväkotiin ensi vuoden alussa, ehkä maaliskuussa kun William on jo vuoden.

   Poista
 2. Sulla on kyllä niin söpöt lapset <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3