23.11.2014

Viikonloppu

Ollu kyllä jotenki todella rankka viikonloppu, väsyny ja aivan loppu. Silti en osaa nukkua kun saisin.
Perjantaina mies oli aamusta iltaan töissä ja illalla mentiin mummolaan yökylään koska meidän piti olla siellä lauantai-aamuna, niin päätin että voitais samalla mennä yöksi niin päästäis saunaan miehen kanssa. Mieheni tuli kotiin lähemmän puol 8 illalla vasta ja tytöt alko olee väsyneitä, niin päätin että mennää ulos tutustumaan lumeen, sitä kun oli tullu tooodella paljon perjantai iltapäivällä, Sara kun ei oikein vielä handlaa tota ulkonakävelemistä, niin ei osannu melkee yhtää kävellä lumessa :D. Loppujen lopuksi halusi että otan kärryt että hän pääsisi istumaan ja siitä ihastelemaan lunta.
Julia taas oli todella innoissaa lumesta, hän on sitä odottanutkin jo :).
Kuvia en saannu otettua koska akku oli liian loppu. :(Sara oli vihdoin kuumeeton koko perjantai :).
Lauantaina tarkotus oli tulla mummolaan veljeni ja hänen tyttöystävä perheineen. Meitä vähän jännitti tapaaminen, minkälaisia ovat? Tulemmeko juttuun? Kohtaako huumorintaju? Jne..

Vieraat saapuivat 11 aikaan sinne, ja kättelimme ja tutustuimme toisiimme ja kaikki meni todella hyvin. Ihania ja ystävällisä ihmisiä :)

Veljeni "anoppi" tutustuu tyttöihin.

Tytöt saivat lahjaksi nuken ja nallen ja tässä Julia tutkii uutta nukkea :)

Veljen tyttöystävä ja Sara 


Veljeni ja Sara (Hänen kummityttönsä), veljeni ei suostunu kuvaan ilman tota viskipulloa :D
Juliaa ujosti vähän alussa, mutta hetken päästä viihtyi hyvin vieraiden seurassa, ja veljeni tyttöystävä ja äiti rakastavat lapsia ja sen huomas :)
Visiitti oli aika nopea koska halusivat vielä lähteä kaupungille ennenku laiva lähtisi takaisin Ahvenanmaalle missä asuvat ja missä veljeni kanssa asuu nytkun opiskelee siellä.

Eilen illalla vietiin Julia Fafan luokse yökylään kun hänen täti halus :)
Me käytiin siitä vielä mun serkun ja kummitädin synttärikahvilla ja sitten nopeasti kaupan kautta kotiin. Ja heti nukkumaan ! Olimme aivan poikki. 
Minullehan iski kauhea flunssa to-pe. Viime yönä heräsin niin kipeään kurkkuun kun vaan olla ja voi. :( eikö tämä sairastelu koskaan lopu? Ja ainiiiin! Saraan kuumeeseen löytyi syy!!! VAUVAROKKO!
Näpyt huomasin lauantai aamuna. Onneksi pääsi tosi helpolla sen kanssa, koska Julialla nous kuume niin korkealle että hän sai kuumekouristuksen.. Siitä voi lukea TÄSTÄ

Tänään ollaan vaan kotona ja illalla mies hakee Julian fafalta. :) Siivosin tässä vähän aamulla.

Sara ja minä <3

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3