12.11.2014

Tulevaisuus kolmen lastan kanssa

Sain kommenttin anonyymilta:

"Hei mulla olis sulla postaustoive!
Kohta kun teitä on kolme niin miten ootte suunnitellu tulevaisuutta? Miten saatte 3 turvaistuinta autoon? Millaisia turvaistuimia teilä on? Mites kotona, monta huonetta teillä on? Nukkuuko tytöt jo isoissa sängyissä vai onko saralla ja vauvalla pinnikset? Tuleeko kaikille lapsille myöhemmin yhteinen huone? Joudutteko tulevaisuudessa muuttamaan isompaan? Entä millaisia hankintoja poikaa varten pitää vielä tehdä ja mitä hän saa tytöiltä jääneenä? Entäs syöttötuolit? Istuuko tytöt syöttiksissä vielä? Ostatteko sitten pojalle oman vai siirtyykö tytöt normi tuoliin? Millainen syöttis teillä on? Voisitko esitellä tyttöjen huoneen? :) tuollaisia asioita olis kiva lukea! Ps. Ihans sun masuli<3"Mielessähän nämä asiat pyörii usein ja vastauksia ei vielä kaikkiin ole. Mutta yritän parhaani mukaan vastata kysymyksiin.

3 istuinta autoon voi olla mahdotonta uskoisin, ne ovat niin leveitä, mutta mielessä on käyny ostaa Julialle istuinkoroke, nekun on 15kg -> . Toivon että autoon mahtuu kaikki kolme taakse, mutten edessä on uuden auton osto. Julia ja Sara istuvat molemmat nyt jo turvaistuimissa, mutta en muista nyt Julian turvaistuimen nimeä.. Mutta se oli ainaki 9kg-36kg ja Saran turvaistuimen nimi oli Sparco joka on 0kg-18kg. Sara siis ottaa käyttöön sitten Julian tuolin ja pikkuveli Saran kun on sen aika.
Vaikka Sparco turvaistuin on voimassa jo vastasyntyneelle niin Sara matkusti kaukalossa niin pitkään kun mahtu ja pikkuveli tulee tekee samoin.

Me asumme kolmiossa, eli asunnossa on 2 makuuhuonetta, Julialla on oma huone ja Sara nukkuu vielä meidän huoneessa. Sara muuttaa pian Julian huoneeseen, siellä tehdään ensin vain pieni remontti. Julia nukkuu jo isossa sängyssä ja Sara vielä pinniksessä. Meillä on valmiina kaksi pinnistä koska Julia nukku vielä pinniksessä kun Sara synty. Sarakin tulee nukkumaan vielä pinniksessä kun pikkuveli syntyy ja siirtyy isoon sänkyyn joskus 2v:eenä niinku Juliakin teki.
Pikkuveli tulee nukkuu meidän huoneessa varmaan pitkään. Tyttöjen huone on pieni eikä sinne kyllä mitenkään kolme lasta mahdu. Muutetaan toki joskus tietenkin isompaan mutta jos ei ehditä ennenku pikkuveli tarvii oman huoneen niin me miehen kanssa muutetaan olkkariin ja poika saa makkarista omaan huoneen.

Julia istuu jo normituolilla ja siirty sellaselle sillonku Sara oli noin puolivuotias ja alko käyttää syöttistä, hyvin meni. Sara tulee olemaan lähemmäs 2v kun pikkuveli alkaa käyttää syöttistä niin Sara siis siirtyy kans sillon normituolille, Meillä on neljän hengen ruokapöytä niin pikkuveli istuu varmaan syöttiksessä siihen asti että muuttaa kotoo :D Noei, pitää vaan hankkia yksi tuoli lisää sitten.
Meillä on ikean antilop valkoinen syöttötuoli, ja olen todella tyytyväinen siihen :).

Minulla on luonnoksissa postaus siitä mitä pojalle pitää vielä hankkia ja mitä hänellä jo on ja mitä käyttää tyttöjen vanhoja. Postaus ei ole vielä valmis, mutta se julkaistaan jossai vaiheessa.
Samoin postaus tyttöjen huoneesta tulee kun Sara on muuttanut sinne ja remontti on valmis.

Kiitos tosi paljon anolle kysymyksistä ja toivottavasti sait vastauksen jota toivot, lisää saa aina kysyä, vastaan mielelläni :).

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3