11.11.2014

Rv 25+0

Uusi viikko lähti taas käyntiin. Enään 15 viikkoa laskettuun päivään, kauheeta miten aika menee nopeasti. En oo ehtiny omasta mielestäni edes olla raskaana ja kohta tästä pitäisi niinkua "luopua". En oo oikein koskaan tykänny olla raskaana, mutta nyt haluaisin jotenki oikeasti nauttia tästä raskaudesta, koska todennäköisesti tämä on meidän viimeinen lapsi. Olemme sitä mieltä että 3 lasta on hyvä lapsiluku ja nytkun viel saadaan se poikakin. Voisi olla että mielipide olisi eri jos tulis kolmas tyttö nyt :D. Ei voi tietää..

 Kun kattoo noita lukuja että lapsi olisi 800g jo (melkein kilon :o) ja 30cm pitkä, niin mietin että onpas iso jo :D Miten se mahtuu tonne mun sisään.

Raskausoireet tällä hetkellä:
- Kauhea väsymys (hetken oli poissa, mutta nyt palasi :/)
- Liitoskivut, Häpyluu on todella kipeä nytten ja tuntuu että katkean kahti tuolta alapäästä.)
- Kovat potkut, vauva osaa jo välillä potkia niin kovaa että säikähtää ja joskus se potku osuu silleen että ei tunnu hyvältäkään.


- Diana

4 kommenttia:

 1. Hei mulla olis sulla postaustoive!
  Kohta kun teitä on kolme niin miten ootte suunnitellu tulevaisuutta? Miten saatte 3 turvaistuinta autoon? Millaisia turvaistuimia teilä on? Mites kotona, monta huonetta teillä on? Nukkuuko tytöt jo isoissa sängyissä vai onko saralla ja vauvalla pinnikset? Tuleeko kaikille lapsille myöhemmin yhteinen huone? Joudutteko tulevaisuudessa muuttamaan isompaan? Entä millaisia hankintoja poikaa varten pitää vielä tehdä ja mitä hän saa tytöiltä jääneenä? Entäs syöttötuolit? Istuuko tytöt syöttiksissä vielä? Ostatteko sitten pojalle oman vai siirtyykö tytöt normi tuoliin? Millainen syöttis teillä on? Voisitko esitellä tyttöjen huoneen? :) tuollaisia asioita olis kiva lukea! Ps. Ihans sun masuli<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenttistasi, yritän mahdollisimman nopeasti tehdä vastauspostauksen kysymyksillesi :)

   Poista
 2. Eksyin pitkästä aikaa selailemaan blogeja, onpas kivaa lukea sun raskauskuulumisia! Ihana masukka... :) Hyviä vointeja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3