19.11.2014

Kuumepotilas

Voi mamman raasua <3
Eilen aamupäivällä Saralle nousi kuume, annoin lääkettä ja hän oli oma itsensä loppupäivän. Päikkäritkin veny kun annoin lääkettä koska lääke vaikuttaa meidän lapsiin silleen että he virkistyvät ja ovat todella energisia ja pirteitä. Sain Saran sitten nukkumaan 14 aikaan ja Juliakin jopa nukahti päikkäreille, mitä ei oo tehny moneen viikkoon kotona.

Illalla huomasin Saran olevan taas lämmin, mutta mittari näytti "vain" 37,9 niin en viittiny antaa lääkettä että saisin hänet nukahtamaan. Hän heräsi illan aikana muutaman kerran, mutta ei tuntunu enemmän lämpimältä kun aikasemminkaan ja nukahti hyvin uudelleen tutin kanssa.
23 aikaan kun mies oli jo tullu iltavuorosta ja meni Saran luokse joka taas heräs niin sanoi että Sara oli tulikuuma, mittasimme hänelle 39 asteen lämmön, mittari olisi varmaan näyttäny enemmän mutta lopetti nostamisen kun Sara päätti pissata sen päälle :D. Annoin buranaa sekä panadolia ja vettä ja laitoimme takas nukkumaan. Yön aikana on heränny monta kertaa mutta ei ollut kuuma onneks.

Tänään jouduin herättään hänet kun piti viedä Julia päiväkotiin.
Sara on tänään ollut vähän väsyneempi mutta en oo mitannu ollenkaan, lämmin on mutta ei kuuma, eli en ole antanu lääkettäkään. Otti pienet päikkärit tossa 9 jälkeen ja nyt meni lounaan(joka ei oikein kelvannu) jälkeen taas nukkumaan.


On kyllä kuitenki jaksanut leikkiäkin tänään :).
Epäilen hampaita kun ei ole muita oireita, ja niitä hampaita on tulossa kun ei kaikki "näkyvät" edelleenkään ole läpi. Tulisivat nyt vaan rohkeesti läpi!

Huono kuvalaatu, mutta Toffe makaa selällään Skrållanin kainalissa ja Skrållan pesee häntä <3

Ps! Voitin Instagram kilpailussa ihanan valkoisen viltin ja valko-beigen reunapehmusteen. Reunapehmuste olikin ostoslistalla vauvalle ;)

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3