2.11.2014

HALLOWEEN 2014

Halloween on nykyään suomessakin ihan samanlaista kun jenkeissä.. Halloween-juhlat, pitää pukeutua ja koristaa juhlat ja kodit täynnä hämähäkkejä ja luurankoja.
Itse en oikein ole koskaan ollut jenkki-halloween fani.

Minulle Halloween on sitä että käymme perheen kanssa yhdessä hautausmalla sytyttämässä kynttilöitä rakkaille poismenneille läheisille. Siellä tulee aina surullinen ja haikea fiilis ja tunteet nousee pintaan, sitä miettii aina että minkälaista olis jos ne läheiset olisivat vielä täällä maan päällä meidän kanssa. Esim minun mummo ja vaari olivat minulle todella läheisiä ja tärkeitä ja joskus pakosti harmittaa etteivät he koskaan ehtineet tavata lapsenlapsenlapsiaan.

Tässä makaa minun mummon äiti ja isä sekä mummo ja vaari.
Kuva on vanha koska mulla oli akku loppu eilen kun käytiin hautausmaalla, mikä harmitti koska siellä oli kaunista kun oli pimeetä ja paljon kynttilöitä kaikkialla.

Tässä makaa rakas serkkuni. Tämäkin kuva on vanha.

Käytiin myös laittamassa kynttilät miehen veljen, miehen isomummolle ja vaarille ja minun isäni haudalle.

Tänään käytiin syömässä mun äidin luona Halloweenpäivällistä. Ja äiti kuuluu näihin jenkki-halloween faneihin, kuvista huomaatte :D.

- Diana

4 kommenttia:

 1. Musta on kiva että jotkut viitsii järjestää Halloween-juhlia yms, me ollaan vielä pitäydytty ihan perinteisessä Pyhäinpäivän vietossa ja taidetaan pitäytyä jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne silleen kivoja ehkä aikuisille tai isommille lapsille. Aika pelottavaa pienemmille :D

   Poista
 2. Mä tajusin vasta tänä vuonna että suomalaisetkin on alkanut panostaa halloweeniin kun näin meidän viereisen omakotitalon ovella 3 pikku noitaa karkki tai kepponen kierroksella :D kaikilla oli tänä vuonna myös koristellut talot ja halloween bileitä oli melkein kaikilla :D itsekkään en mikään halloween juhlija ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäköhän pahaa ne sitten keksii jos ei saakkaan karkkia? :D

   Poista

Kiitos kommentista <3