8.11.2014

Julia = Pikkuäiti

Tämä viikko on tuntunut toooodella pitkältä - Miehellä oli taas iltavuoroviikko.
Ne vaan on niin pitkästyttäviä, kun me ei päästä tyttöjenkaa mihinkään lähtee, tai siis ei puistoa ja kauppaa pidemmälle. Enimmäkseen ollaan oltu täällä kotona.
Ollaan piirrelty, värjätty, leikitty nukeilla. Julialla on hauska mielikuvitus, laittoi taaperoautonsa (Semmonen iso auto minkä päällä voi istua ja "ajaa" jos tiiätte mitä tarkoitan?) Niin laitto sen auton makaamaan silleen sivulleen ja sitten kun siinä on se luukku minkä päällä istutaan kun auto seisoo niin leikki että se on mikro ja lämmitti nuken tuttipulloa siinä :D. Ihana <3
Julia on muutenki nykyään fiksu ja sellanen pikkuäiti, fiksu koska kattoo Seikkailija Doraa ja oppii siitä enkkua, esim sanoo aina "mennään - lets go" ja eilen kun söi ruokaa niin kysyin että onko hyvää niin vastas "on hyvää - delicious" :D.
Pikkuäiti se on isälleen, jos isä ottaa kastiketta ruoansa päälle niin Julia sanoo "Ei niin paljoa sitten" :D Ja täs yks päivä kun isi teki lähtöä töihin ja sano että isi lähtee nyt töihin, niin Julia siihen "laita housut jalkaan, muuten tulee kylmä" Ja jos isi vähän kaasuttaa enemmän kun ollaan ajelemassa johonki niin julia sanoo "varovasti" :D.


Sara on oppinu toden teholla nyt kiipeämisen ja kiipeilee kokoajan tuoleille, Julian sänkyyn ja sohvalle. Kokoajan saa olla vahitmassa.


Meillä syödään nykyään aika paljon riisiä koska oon huomannu että se on ainaki Saran herkkua, ja muutkin tykätään.


Kaikkialla hehkutetaan joulua ja joulujuttuja ja kaupat on täynnä joulusuklaata, glögiä, piparkakkuja ja joulukalentereita. Saako kohta koristaa kodinki jouluisaksi? Ehkä odotan kuitenki sinne pikkujouluun ja sitten ;) Torstaina alkoi ihanasti sataa lunta ja olin ihan fiiliksissä ja ei sillon päästy ulos mutta ajattelin että oltais menty pulkkailemaan seuraavana päivänä, MUTTA, samana iltana alkoi sitten sataamaan vettä ja lumihan lähti samalla :(
Perjantaina mies teki tuplavuoron ja se oli rankkaa kun tytötkin olivat tosi känkkiksiä koko päivän.
Selvisin kuitenki just ja just päivästä.

Tänään kävin aamulla serkkuni kanssa kaupoilla, ostamassa Julian ja Saran pikkuserkulle lahjan, muumi dvd:n ja muumikarkkia. Sitten vietiin miehenkaa tytöt hoitoon famulleen pariksi tunniksi, käytiin kaupassa ja siivottiin. sitten haettiin tytöt ja mentiin pikkuserkun synttäreille.
Sen jälkeen takas kotiin ja siskoni tuli käymään ja sitten kävin kahvilla kaverin kanssa.


Askarreltiin tyttöjenkaa isänpäiväkortit isälle, fafalle ja mofalle.
Huomenna sitten vietetään isänpäivää :)
(Siitä enemmän huomenna)

Hain tänään postista kans äitiyspakkauksen, siitäkin postaus jossai vaiheessa ensi viikkoa varmaan.
Sitä on aina yhtä hauskaa hypistellä <3

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3