2.11.2014

Viikonloppu

On ollut kiva, ihana ja rentouttava viikonloppu.
Perjantaina mentiin Metta-tädin luokse kahville ja moikkaamaan papua <3 Ja samalla "annettiin papulle Julian tutit";). Julia nukahti autoon matkalla kotiin ja heräs vähäsen kun kannoin autosta sisälle kotiin, sanoi vaan ennenku nukahti ettei tarvitse tuttia :o :) Nukkui koko yön hyvin.Mutta koko Lauantaipäivä oli kyl ihan perseestä -.- Julia kiukutteli kokoajan tutin perään ja kun sanottiin että mehän vietiin se Papulle niin suuttu ja teki kaikkea pahaa jne :/
Nukkumaankaan ei suostunu vaikka oli rättiväsyny kiukuttelusta, lähdettiin sitten ajelee hetkeks ja Julia sammu heti. Sitten lähdettiin kaverin pojan syntymäpäiväjuhliin.


Juhlien jälkeen hautasmaalle ja sitten kotiin. Juliaa ei väsyttäny mut Sara nukahti heti. Minä sitten lähdin parin kaverinkaa kahville ja mies tappelemaan Juliankaa, joka onneks loppujen lopuksi nukahti 21 aikaan. Vähän oli itkeny ennenku nukahti :( Yöllä heräs kerran itkemään kans. Käy sääliks.
Tänään on ollut parempi päivä tutin suhteen, ei ole puhunu siitä tai mitään.
Minä kävin tuossa päivällä Metta-tädin kanssa häämessuilla täällä Porvoossa, ja aika pettyny olin.. Olin odottanu suurta messua missä olisi kaikkea jännää, täällä oli muutama pöytä ahtaassa paikassa.

Papu oli mukana messuilla <3


Messujen jälkeen lähdimme heti mummolaan syömään. Sitten jätettiin Sara sinne yökylään kun haluttiin viettää Juliankaa laatu-aikaa ja kun piti hakea kissanpentu kotiin.

Meijän kisulla viimeiset torkut siskonsa kanssa.

Meidän kissojen ensitapaaminen <3 Julia sanoo pikkukissaa "Lilla-Skrållaniks" :D <3

Meijän Skrållan kävelee täällä kokoajan ton pikkukissan perässä :D Ja pikkukissa tutkii paikkoja.

Oisko lukijoilla nimiehdotuksia meidän uudelle tulokkaalle?
Pikkukissa on poika, ja en ole kiinnostunut näistä norminimeistä kuten pörri ja mirri :D

PS. Muutama osallistuja arvonnassa on linkittäny MiniQ muita vaatteita, nyt oli kuitenki kyse Tintun vaatteista, oon kirjoittanu teidän kommentin perään kyllä asiasta. Jää yksi arpa pois jos ette mene vaihtamaan vaihtoehtoa :/

- Diana

4 kommenttia:

 1. Ihana kisu! Miten olisi milo ? Ja hei kivat noi legginsit! Mistä ne on? Onko teillä suunnitelmissa mennä naimisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milo on kiva nimi :) Pitää miettiä sitä :P Legginsit on H&M:stä mutta ovat ostettu kai vuosi sitten. On meillä suunnitelmissa mennä naimisiin ;)

   Poista
 2. Nimi ehdotus; MIO ! 8)

  Meillä J jätti onneksi itse tutin jo puoli vuotiaana ! Huh, ei tarvitse tapella myöhemmällä ikää luovuttamisen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno nimiehdotus, mutta nyt keksittiin ite nimi kissalle, teen siitä postauksen huomenna ;)

   Paljon helpompaa jos lapsi ite tajuu jättää sen pois :) Julia ei olis varmaan koskaan jättäny pois jos se hänestä olisi ollu kiinni :D

   Poista

Kiitos kommentista <3