25.11.2014

27+0

Taas yksi viikko menny ja tänään lähti käyntiin 28. raskausviikko.
Supistuksia tulee sillon tällön, myös kipeitä. Jos kävellen vähän pidemmälle kun päiväkotiin ja takas niin maha kovenee ja siinä menee hetki ennenkun rauhottuu. Myös häpyluuhun sattuu vähän enemmän kävely. Nää on näitä raskauden ihania puolia.
Maha ei löydä hyvää asentoo kun menee nukkumaan, mutta muuten kaikki ok.
Viime viikolla olisi neuvolatädin pitäny soittaa verikokeista, mutta sano että soittaa vaan jos niissä on vasta-aineita. Eli kaikki varmasti hyvin. Laitoin hänelle silti viestiä tänään asiasta. mutta ei ole vielä vastannu mitään.

Seuraava neuvola-aika on vasta 3 viikon päästä. Sillon mennään jo rv 30+ :O Herramajee, miten aika menee nopeasti. Kohta ollaan jo Helmikuussa ja synnyttämässä, jos nyt ei mee Maaliskuuhun asti.
Eilen oli tasan 3kk laskettuun päivään. (Myös tasan kuukausi jouluaattoon)


Suuri mahdollisuus on vauvalla selvitä jos nyt päättäisi syntyä. ONNEKSI!
Mutta silti toivon ettei synny vielä moneen viikkoon.

Kuva otettu eilen, Rv 26+6

Joku toivoi postausta siitä mitä vauvalle hankitaa, mitä jo on jne... Niin se postaus on työn alla kokoajan, ei vaan valmistu koskaan :D Mutta yritän julkaista sen viimeistään siinä rv 30 kohdalla.

- Diana

4 kommenttia:

 1. Kyllä tosiaan menee aika nopeasti! Ihana pieni poju siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin sunkin raskaus menee nopee. Justhan sä vasta kerroit olevas raskaana ja kohta jo puolessa välissä :O

   Poista
 2. Ihana masu <3

  Kylläpä se aika rientääkin... Täälläkin enää vajaa kuukausi jäljellä laskettuun aikaan, en malttaisi odottaa ajan kulumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun raskaus vasta nopeeta on menny :O Katoinki joo että 27 päivää jäljellä sulla.. <3 Kohta se tulee <3 Onko tytöt syntyneet millä viikolla?

   Poista

Kiitos kommentista <3