28.11.2014

Pikkujoulut

Huomenna on pikkujoulu. Monet ei sitä mitenkää juhli, taino firmat ja kaverit alkoholin merkeissä.
Mutta äitini on joka vuosi pikkujouluna laittanu meille vähän jouluruokaa ja koti on laitettu joulukuntoon, joulukoristeita, kynttilöitä ja pieni joulukuusi jonka alla löytyy pari pakettia kaikille :).
Me lapset ollaan kovasti tykänneet.

Mä oon tällä viikolla ottanu pari joulukoristetta esille tänne kotiin. En oo ostanu mitään pikkujoululahjoja kun pitää säästää se raha joululahjoihin(kotihoidontuella ei pitkälle pötkitä :/)

Huomenna menemme katsomaan tyttöjen kanssa joulupukkia yhteen kauppaan täällä Porvoossa.
Ja iltapäivällä menemme mummolaan syömään pikkujouluruokaa. Sitten tytöt jäävät mummolaan yökylään kun me suuntaamme miehen kanssa kaveripariskunnan tupareihin/pikkujoulujuhliin.Tänään tyttöjen pikkuserkku tuli äitinsä kanssa meille leikkimään, leivottiin kans lapsien kanssa piparkakkuja, niistä tuli tosi hyviä ja voisin syödä kaikki heti tänään :D.Miten te olette viettäneet pikkujoulua? Entäs miten vietätte sen tänä vuonna?

- Diana

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta perinteeltä! Mukavaa pikkujoulua siis teille! :)
  Muistan, että meilläkin omassa kotonani joskus vietettiin pikkujoulua - saatiin yhdet pienet paketit ja syötiin pipareita & torttua. Meillä ei taideta nyt sen kummemmin mitään pikkujouluja järjestää - tosin jouluvalot ajattelin ensimmäisen adventin kunniaksi kaivaa esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että teilläkin ollut kotona pikkujoulunviettoa. Ei mekään silleen tälleen pienen perheen kesken mutta äidin perheen kanssa, varmasti joskus myös tämän perheen kesken :)

   Poista

Kiitos kommentista <3