8.12.2013

Viikonloppua

Lauantai aamuna nousin taas yksin tyttöjen kanssa ylös, mutta tällä kertaa jo 8. Mies oli kokeilemassa veljensä työtä, kun ehkä aloittaa siellä ensi vuoden puolella. Julia nousi väärällä jalalla ja oli huonolla tuulella koko aamun. Mikään ei taas kelvannu. Niin laitoin hänet jo päikkäreille 11 aikaa. Nukahti kyllä vasta kun kello oli melkein 12. Naapuri kävi kahvilla. Julia nukkui ihanat 2,5h ja sieltä sitten heräsi iloinen ja aurinkoinen tyttö <3. Leikittiin yhdessä ja luettiin kirjoja.
Mies tuli kotiin iltapäivällä ja hänen veli tuli samalla kahvilla käymään.

Julia oli ennen tätä kuvaa ottanu kissan syliin :D ja se näytti aika hauskalta, sitten halus ottaa uudestaa, ja olisin halunnut kuvan siitä. Mutta kissa ei suostunu ja meni hyllyyn piiloon :D.
Illalla mentiin Helsinkiin mummolaan kahville. Ja oltiin siellä pari tuntia, söin itteni ähkyks joulutortuilla :D Ja Julia söi liikaa pullaa niin autossa tuli oksennus :( Molemmat lapset nukahtivat aika nopeasti autoon kun oltiin matkalla takaisin Porvooseen niin käytiin moikkaa kavereita nopeasti. Sitten Julia heräs niin lähdettiin kotiin ja Julia jatkoi hienosti unia kotona ja nukkui aamuun asti.

Viime yönä sain nukkua enemmän kun yleensä, jos vauvalla oli nälkä mies toi sen tissille mutta jos se vaan kaipas tuttia niin mies hoiti. Hän myös nousi aamulla Julian ja vauvan kanssa. En kuitenkaa osannu nukkua kun 45 min pidempään kun ne. (Julia heräs tänään muuten vasta 9).
Vähän siivoilin tässä aamulla ja kävin suihkussa, sitten mentiin Raxiin syömään miehen veljien kanssa ja Julian kummitädin.


Julia kokeili autoa :D.

Tulimme kotiin ja miehen veli (Julian kummisetä) tuli kahville.
Myöhemmin mies lähti isänsä luokse hengailemaan.
Ja me saatiin tänne kylään naapurit


Aika huonolaatusia kuvia kun lapset liikku :/ Mutta niillä oli hauskaa <3 Ja huomas kans että niillä oli ollu ikävä toisiaan kun eivät olleet nähneet piiiiitkäään aikaaan.


Mies tuli kotiin 19 jälkee, juuri silleen aika sopivasti kun mulla oli täällä tilanne päällä :D Julialle yritin laittaa iltapalaa samalla kun vauva huus läheisyyden kaipuuta eikä halunnu ollenkaan olla yksin sitterissä. Mies sitten auttoi Juliaa puuron kanssa ja minä viihdytin vauvaa. Sen jälkeen Julia potalle ja hampaanpesulle, (Jee, Julia pissas pottaan!) Ja nukkumaan.

Vauvakin nukahti jo, niin nyt mä dataan ja mies pelaa :).
Tämän postauksen jälkeen alan tekemään Instaweek postausta, Kuvia pitää vähän muokata ja tekstiä lisäillä :) 

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille! :) (Joulu lähestyy ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3