17.12.2013

Viikko jouluun

Enään 7 päivää jouluaattoon!!! Ei uskoisi, ei ole ollenkaan jouluinen fiilis, syy siihen on enimmäkseen ei talvinen sää ulkona. Vois luulla enemmän että nyt olisi syksy. Masentavaa.

Eilen oli koko päivän kotona kolmistaan tyttöjen kanssa. Mies tuli kotiin kyllä aikasin, mutta meni sitten auttamaan pikkuveljeensä jossain hommassa. Ja mulla oli täällä taas tilanne päällä kun vauva ei taaskaan suostunu ottamaan rintaa, niin jouduin lämmittää maitoo pulloon. Imettäminen alkaa olee aika rankkaa kun vauva enimmäkseen huutaa nykyään kun yrittää antaa rintaa. Rintaraivareita siis saa. Yölläkin huus kurkku suorana puol tuntii ennenkun sain juomaan. Aamulla oli kans sama ja jouduin taas antaa pullosta vähän. Mut nyt päivällä joi hyvin taas rinnasta. Mielialavaihteluja vauvalla :D. Mutta saa nyt nähä miten tämä imetys jatkuu, koska en tiedä kauan kestän sitä että joudun taistelemaan että saisin hänet juomaan rinnasta.

Tänään kävin Julian kanssa kahdestaan kaupassa ja postissa. Mies oli kotona vauvan kanssa. Juliasta huomaa että hän nauttii kun saa olla ainoa lapsi mukana. Hän tarvitsee sitä. Koska oli kuitenki aika kauan se ainoa lapsi ja sai kaiken huomion. Ja nyt vauva ottaa paljon huomiota. Ja tarvitsee kuitenki enemmän kun Julia. Emme missään nimessä jätä Juliaa ulkopuolelle missään tilanteessa mutta musta tuntuu että Julialla ehkä välillä kuitenkin on sellainen fiilis kun vauvaa pitää huomioida paljon. No takas kauppareissuun, Juliasta huomas miten innoissaan hän oli kun oltiin kahdestaan. Odotan kyllä niin että tytöt kasvaa ja voimme yhdessä mennä shoppailemaan, ja se että vuorotellen menen jommankumman kanssa ja he saavat viettää äiti-tytär aikaa, shoppailaan, syödään tai käydää vaikka leffassa :).


Kohta äitini tulee tähän meille. Ja pappi tulee 3 aikaan, jutellaan ristiäisistä.
Tytöt nukkuu <3 

Isosisko hoitaa pikkusiskoa <3Julia leikkii aika usein vauvan kaukalolla. Laittaa oman nuken sinne ja leikkii vyöllä ja keinuttaa nukkea :)


XOXODiana

Ps. Vinkki: Zalandon alennuskoodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3