25.12.2013

Meidän joulu

Julia jäi joulun aaton aattona ukin ja hänen vaimonsa luokse yöksi, kun miehellä meni niin kauan siellä kun korjasi autoa. Niin ihan hyvä vaan että Julia sai jäädä yöks niin pääsi ajoissa nukkumaan.
Yö oli menny siellä hyvin ja Julia viihtyi, Julia oli jopa oppinu melkein niitten kaikkien koirien nimet ulkoon. Koiria on siis 4 :). Ja niin Affe-kissa kans <3.

Me herättiin miehen ja vauvan kanssa jouluaattona 10 aikoihin, ja ruvettiin pakkaamaan ja laittamaan meitä valmiiksi, ja oltiin miehen isän luona joskus 12 aikaan.
Juotiin siellä joulukahvit ja syötiin suklaata, torttuja ja piparkakkuja. Julia nukkui siellä vielä päikkäritkin ennenkun lähdimme seuraavaan paikkaan.

...Eli mummilaan...

Julia availee joululahjoja mummin kanssaa.

Mummilassa oli myös miehen sisarukset, ja Aukku-kaveri. Molemmat tytöt olivat tosi innoissaan joululahjoistaan.
Mummilassa syötiin jouluruokaa, mikä oli TODELLA hyvää :). Ja jälkkäriksi mun ja Metta-tädin tilaamaa suklaamousseeta, söin itteeni niiiiin ähkyyn. Mekin olimme miehen kanssa olleet kilttejä koska saatiin pukilta kans lahjoja :). Mummilassa meni aika todella nopeasti eteenpäin, ja olikin jo aika siirtyä seuraavan paikkaan.. 

...Eli mummolan...

1. Veljeni ja tuleva kummi vauvalle. 2. Siskokset ja niiden uudet pyjaamat (samanlaiset tietenkinä). 3. Julia availee lisää lahjoja :P 4. Julia syö suklaata.Mummolassa avasimme heti lahjat, koska minun sisarukset olivat odottaneet meitä jo liian kauan :D. Sieltäkin saimme kaikki PALJON lahjoja. Avasimme siellä myös miehen isältä saanneet lahjat.
Jäimme sinne yöksi, koska muuten olisimme joutuneet lähtemään melkein heti takas kotiin Porvooseen. Julia meni nukkumaan 21 jälkeen ja vauva torkahti vähän pitkin iltaa ja nukahti sitten vähän ennen kahtatoista yöllä. Vauva sitten kuitenki nukkui siitä 9 asti aamuun. Eli saimme ihanan lahjan häneltäkin :).


Aamulla äitini nousi Julian kanssa, minä heräsin 9 kun vauva heräs. Samalla nousin ylös ja menin alas äidin ja Julian seuraks. Äitini meni kuiteni vielä takas nukkumaan hetkeks, mutta pian kaikki muut alkoivat heräilemään. Söimme joulupuuroa ja hengailtiin vaan. 


Iltapäivällä pakkasimme lelut ja lahjat mukaamme ja lähdimme kaikki enolle syömään jouluruokaa.
Namnam! Oli hyvääää :) 

Sieltä sitten vihdoinki KOTIIN! Kattelin vielä lahjat läpi ja yritin ottaa kaikista kuvia ja ne tulevat nyt tähän seuraavaksi:

Julian:
Vaatteita.

1. Lelu-koira, se kävelee ja haukkuu. 2. Nukke, siinä oli mukana kaikki mahdollinen mitä oikea vauva tarvii. Aika ihana kun nyt julia voi hoitaa omaa vauvaa kun mä hoidan meidän vauva :). 3. Keppihevonen, sekin pitää ääntä. 4. Perässä vedettävät leijonat :).

1. Kirja. 2. Hellokitty pipo ja alushousut (kohta on niittenkin aika edessä :D) 3. Sukkia ja sukkiksia.

1. Nukenvaunut. IHANA! 2. Karkkikone :D. 3. Pupu. 4. Lautasia, mukeja ja aterimet.
Vauvan:
1. Hieromis"saippua" 2. Babys first christman joulukuusipallo (Julia sai samanlaisen viime vuonna ;)) 3. Torkkupeitto.

Vaatteita

Lisää vaatteita

Ja vielä enemmän vaatteita :D
Huomasitteko muuten että tytöt oli saannu paljon samanlaisia vaatteita kans? ;)

Mun ja miehen lahjat:

Nämä sain mieheltä; 1. Kyltti (Home is where my family is) 2. Ruukku 3. Tuikkulasit 4. Hyllynarikka 5. Korttiteline.

1. Sukkia 2. Lasipallo 3. LEIPÄGRILLI (Aina halunnu!!!) 4. Pyyhkeet.

1. Sisustustarrat 2. Tuikkulyhty 3. Lahjakortteja plantageniin, hongkongiin ja tokmann kaupat. 4. SUKLAATA!

1. Saippuaat 2. Koristesydän IHANA!! 3. Perhos"kulho" 4. Kuva Cessistä (Serkuntyttö)
Olimme kaikki näköjään olleet todella kilttejä :)
Julia meni nukkumaan heti kun pääsimme kotiin, vauva nukahti vasta äsken kunnolla. Naapurikin kävi kylässä ja samalla hakemassa lahjansa :).

Meillä oli todella ihana joulu <3 

Ps. Julia ei ole vielä avannut kaikki lahjat ;) Huomenna luvassa pari lahjaa lisää.
Ja sit mieheni sai kans 2 muuta lahjaa mitä en kuvannu, röökitossut ja multa uusin COD peli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3