16.12.2013

Kotkailua ja synttäreitä

Lauantaina naapuri tuli tänne viettää munkaa aikaa hetkeks. Sen jälkeen aloin kattoo leffaa. Mies löysi kotiin 00:30 aikaan. Katsoi minun kanssa leffan loppuun ja sitten mentiin sänkyyn, juteltiin viel ja nukahdettiin vasta 2 jälkeen. 
Vauva heräs joskus 5 aikaan, eikä millään meinannu saada tissistä kiinni. Puol tuntii tapeltiin siinä ja sit onneks sai! Nukahdimme ja heräsimme vähän ennen 9. Sillon oli sama juttu vauvalla tissin kanssa. Mut tällä kertaa ei saannu otetta. Voiko ovulaatio liittyä tähän mitenkään? Että maitoa ei tule samalla tavalla? Annoimme sitten korviketta, ja vauva oli tyytyväinen! Näissä tilanteissa on kans hyvä että meillä löytyy korviketta kotona. 

Sunnuntaina lähdimme aamupäivällä ajelemaan Kotkaan. Mentiin moikkaa miehen veljee ja hänen tyttöystävää. Julia yritti tehä kaikkee pahaa ja oli todella huonolla tuulella :/ Eli ei oikein ollu kivaa olla siellä sen takia. Ja ei oltu Julian takia kauaa. Sitten tultiin kotiin syömään ja minä aloin käymään vauvan vaatteita läpi, otin kaikki 62 valmiiks esiin, koska ei mene kauaa niin siirrymme niihin. :) Niitä onkin aika paljon, ja pukinkontissa odottaa lisää. Mut eihän tytöllä mitenkään voi olla liikaa vaatteita :).
Illalla mentiin mun serkun luokse kakkukahveille koska hänen tyttärensä Cecilia täytti 1 vuotta.
Aika menee todella nopeasti, vastahan hän syntyi, ja nyt hän on jo vuoden vanha. Käveleekin jo tosi hyvin ja muutama sanakin tulee. Eilen tuli kans aika paljon lunta 


Jotenki la-su yön takia olimme eilen koko päivän aika poikki miehen kanssa. 
Mentiin sitten jo sänkyyn ennen 21. Ja nukahdimme melkein heti. Vauvakin onneks jo nukahti samaan aikaan meidän kanssa. Ja nukkui 5:30 asti. Sen jälkeen ei halunnut enää nukkua.. Eli nousimme. Vauva sitten nukahti 7 aikoihin. Minä en. Julia heräs 8 ja vauva kans. 
Tänään ei ole mitään erikoista suunnitelmissa kuin varmaan vaatteiden pesua, vähän siivousta ja ulkoilua.

Hyvää maanantaina kaikille!

8 päivää jouluun <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3