21.12.2013

IKEA ja sisustusta kotona

Tänään ollaan oltu kotosalla melkein koko päivän, naapuri kävi kylässä tossa aamupäivällä. Ja ainiin mä sain tänään nukkua pitkään ja tais olla pikkasen univelkaa kun heräsin 11:30 vasta. En koskaan nuku niin pitkään. :D. Mut teki kyllä hyvää :). Päivällä sain sitten älynvälähdyksen, ja kysyin mieheltä että jos tänään lähdettäis Ikeaan ostamaan sen hyllyn minkä olen jo kauan halunnut. Ihana mieheni suostui! Sitten piti vaan löytää ainaki Julialle hoitaja. Että saataisi hylly autolla kotiin. Julia sitten meni mun äidin luokse, ja ikeareissun ajan vauvakin oli mun äitillä. Ikeassa ei oltu kauaa, melkein juostiin läpi koko talo. Sain onneks edes jotain mukaani :D. Mies siis vihaa Ikeaa, ja sain sen sillä ehdolla lähtemään sinne että ei olla kauaa. Ostin sen hyllyn, päiväpeiton, lautasia Julialle ja hyllylle jalat. Sitten haettiin vauva mun äidiltä, kun Julia jäi sinne yöks. Käytiin moikkaamassa kavereita nopeasti ja mun veljee joka on suomessa nyt joululomalla :). Sitten tultiin kotiin ja kasattiin hylly, ja sitten mä siivosin ja laittelin tavaroita paikoilleen. Nyt seuraavaksi tulee kuvia tästä hommasta:

Tässä kasaamme hyllyä, ja entinen hylly takana on tyhjä, se siirtyi Jullen huoneeseen.
Tältä se nyt näyttää Jullen huoneessa, ja noi vaaleanpunaset laatikot on H&M:stä, voisin ostaa 3 niitä lisää :)
Jullen huonetta:

Julian sänky on tuossa siksi että ei menisi tonne kaappiin :D.


Julian ihana mekko<3 ja ensimmäinen body<3
Julian menopelit ;D
Sitten haluatte varmaan nähdä miltä hylly jonka ostin näyttää olohuoneessa?! :)


Ekaks se näytti oikeesti tosi tyhmältä siinä, taisi olla siksi kun on tottunu et siin on iso hyllykkö :D
Mutta sitten kun sain siihen tavaraa jne niin olen kyllä tyytyväinen <3

Nyt vaan löhöilyä ennen nukkumaanmenoa, Vauva on nukkunu koko tän ajan :D Nukahti kun lähdettiin Helsingistä ja on vaan nukkunu siitä asti. joi 200ml kerrallaan pullosta ja se on näköjään täyttäny vaavin masua <3
Huomenna viemme päivällä vauvan mammalle ja lähdemme shoppailemaan viimesiä joululahjoja ja sekä mulle että miehelle uudet farkut. Mut siitä enemmän huomenna sitten :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3