11.12.2013

Mammala päivä

Tuli vahingossa pieni blogitauko, ja se on kyllä tuntunu pahalta.
Olen halunnut kirjoittaa mutta en ole tiennyt mistä kirjoittaa, ja muutenki ollu kaikenlaista hässäkkää tässä nyt kokoajan. Arki kahden lastan kanssa kato.
Olen kans saannut muutaman uuden lukijan mikä on tosi kivaa ♡. Tervetuloa teille siis :).
Ruokapöytä sai uuden jouluvärisen pöytäliinan, ja tässä kans meidän eilinen päivällinen (lasagnetteä)
Tänään petyin SUURESTI kun katoin ikkunasta ulos. Olin jo ehtiny ilota meidän talvesta kun luntakin oli ehtiny tulla jo aika paljon. Ja tänään ei ollu enään mitään jäljellä :( Vettä ja jäätä vaan ja TODELLA liukasta. Olisin niin halunnu lähteä Jullen kanssa pulkkailemaan joku päivä. Toivon et lumi tulis nopeasti takas. Ja muutenki, hyvä että uskaltaa lähteä enää ulos pelkäämättä että kaadun itse ja vauva siinä samalla tai Julia joka on toisessa kädessä.

Tänään mentiin mammalaan heti aamusta ja oltiin siellä koko päivä.Tehtiin joulutorttuja, -kukkia ja -enkeileitä. NAMNAM! Tänä vuonna olen jo syönnyt jo varmaan sata torttuja :D ne on vaan niin hyviä. Ennen en oikein välittäny niistä.

Voitteko muuten kertoa mulle (ja mun miehelle) että miten nokkamuki voi hävitä omassa kodissa??
Julialla on siis nokkamuki jossa on aina vettä ja se on aina sen mukana täällä ympäri kämppää, mutta eilen se yhtäkkiä vaan hävis, ja ei löydetty sitä mistää???
Tänään etittii taas eikä vieläkään löytyny. En ymmärrä. Mietittiin kyllä että onkohan Julle laittanu sen roskikseen ja senhän mies vei tänään ulos. Se selittäis ainakin sen että emme sitä löydä..
Huoh sentään!


Tänään kun tultiin kotiin mammalasta niin postiluukusta oli tippunu MONTA ifolorpakettia :) Jeee!
Siellä oli joulukortit, valokuvia, seinäkalenteri ja ristiäiskutsut, eli viikonloppuna ajelemme ympäri maata ja jaamme joulukortteja ja kutsuja :D Se on meidän mielestä hauskaa :) Tehtiin niin viime vuonnakin :P

Tänään tippui postiluukusta kans ensimmäinen joulukortti meille Se oli anopilta :).

Eilen miehen joululahja tippui kans postiluukusta, pikkuhiljaa alkaa olla kaikkien joululahjat hankittua :). Olen tyytyväinen. Viikonloppuna paketoimme varmaan ne. Odotan toki postista vielä Julian yhtä paketti. Mutta tänään tuli viesti puhelimeen että siellä odottaa minua pakettia. Eli varmaan se :).


Julia jätti tänään päikkärit väliin ja nukahti heti autoon kun tultiin Helsingistä kotiin, se siis kannettiin vaan suoraan sänkyyn ja jatkoi siellä uniaan ♡. Vauvakin nukahti äsken vihdoinkin. Ja tämän postauksen jälkeen minäkin pikkuhiljaa siirryn makkarin puolelle. Ollu pitkä päivä takana.

Hyvää yötä! 

2 kommenttia:

 1. Jeeee joulutorttuja :)
  Mä aion kans tehä niitä, sillä jollain omenakaneli-marmeladilla.
  Nii ja ku touhukas lapsi on asialla nii mikä tahansa tavara voi kadota IHAN mihin vaan :D olen löytäny ihmeellisiä asioita esim pattereiden välistä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patterin takaa oon monesti löytäny kirjoja :D Ehkä se nokkis löytyy sitten parin viikon pääst jostai iha oudosta paikasta :D

   Poista

Kiitos kommentista <3