29.12.2013

Kuulumisia

Tämä viikonloppu on menny todella nopeasti samalla kun ei ole edes tuntunu viikonlopulta nyt kun mies on ollut jo kauan kotona. Ja on kotona vielä torstaihin asti. Sillon alkaa työt. Sillon alkaa minulla paluu arkeen. Oon varmasti todella väsynyt sitten. Kun nyt mies nousee Julian kanssa aamusin kun minä jään vielä hetkeksi torkahtelemaan

Perjantaina käytiin neuvolan jälkeen Julian kummitädillä kahvilla ja sen jälkeen mentiin Metta-tädin luo kun Julia oli siellä hoidossa. Juotiin sielläkin kahvit ja hengailtiin hetken. Sitten kotiin kun alkoi olla nukkumaanmenoaika Julialla. Julia kummisetä tuli tänne pelaamaan pleikkaa miehen kanssa, ja ne pelas myöhään yöhön.

Lauantaina noustiin vasta 9:30 aikoihin, ja minä otin Julian ja lähdin naapureitten kanssa puistoon leikkimään. 


Oltiin me siellä hetken kunnes E:llä tuli pipi huuleen ja ne joutu lähtee kotiin.
Mekin tulimme takaisin kotiin Julian kanssa, syötiin lounasta ja laitoin Julian päikkäreille.
Päikkäreitten jälkeen Julia leikki uusien lelujen kanssa hetken ennenkun mentiin anopille kahville.
Pienet ilot lapsella kun Julialla oli TOSI hauskaa siellä kun leikki sellasella karkin paperilla :D. Julia ei varmaan tarvis leluja ollenkaan kun iloitsee karkinpapereista :D. Julia otti mukaan sinne oman "Mila-koiransa" Anopilla on siis pieni chihuahua koira nimeltä Mila, ja Julia sai joululahjaks leikki chihuahuan. Tämä oikea Mila-koira kattoo pitkään et mikäs toi on kun leikki-Mila kävelee ja haukkuu kun painaa napista. Sitten käytiin vielä kaupassa ennenkun mentiin kotiin. mä kokkasin meille jauhelihakastiketta ja spagettia ja Julia meni nukkumaan, söimme mieheni kanssa rauhassa <3.
Katottiin leffaa ja mentiin nukkumaan.


Tänään kokeilin meidän voileipägrillii mitä saatiin joululahjaks ja NAM!!!

Naapurit tuli meille leikkii tossa aamupäivällä ja sitten miehen veli tuli kans kahvilla käymään.
Nyt Julia ja vauva nukkuuvat päikkärit, mies pelaa ja minä olen vain koneella.
Tänään ollaan varmaan vaan kotona.

Osallistuin yhteen arvontaan TÄÄLLÄ!


2 kommenttia:

  1. Mä oon kans ihan samaa mieltä että viikonloppu on menny huraksessa!!" Eilinen ei tuntunut lauantailta ja tänäänki oon vähä hukassa näitten pyhien takia. Mukavia kuvia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. T'äälläki saa miettiä hetken että tietää mikä päivä menossa :D.

      Poista

Kiitos kommentista <3