18.8.2013

Viikonlopun kuulumisia

Ei oo ehtiny kirjoittaa pariin päivään kun mieskin ollu vapaalla ja ollaa vietetty yhteistä perheaikaa.
Mies sai siis Perjantain vapaaksi ja oli siis meijän kanssa kotona, mikä sattui tosi hyvään saumaan, koska se mun pitkäaikainen päänsärky johtuikin siitä että mulle oli tulossa flunssa.
Torstai iltana alko sitten tuntua siltä et flunssa iskemässä ja Perjantai-aamuna heräsin sitten flunssan kanssa -.- huoh! Eka päivä flunsassa on aina aivan tuskanen. Olin ihan kuollu ja siks oli hyvä että mieheni oli kotona, kun Juliakin on flunssanen ja tarvii vähän enemmän huomioo jne.

Perjantai-päivä oltiin vaan kotona, kateltiin leffoja ja oltiin vaan, Julialla ei ollu enään kuumetta mutta ei millään suostunu päikkäreille vaikka oli jo heränny ennen 8. Aina kun yritettiin jäi vain sinne huutamaan.
Ja ainiin to-pe yö heräs 23:30 aikoihin itkemään, eikä saatu takas nukkumaan, otettiin sitten taas meijän väliin hetkeks, eikä kyllä siinäkään nukahtanu. Sitten huomattiin että tyttö oli täynnä näppylöitä jotka kutisivat? Kenties joku allergia? En tiedä sitten että mistä? Rusinat? Jaffa-keksit? Seuraavana aamuna näppylät oli poissa.
Takas siihen päikkäriongelmaan. Lähdettiin 16 aikaa ajelemaan autolla ja Julia nukahti HETI kun auto lähti liikkeelle. No, nukkui ees jossain. Ajeltiin vähän ympäri Porvoota kunnes keksin että mennään mummolaan Helsinkiin kahville. Siellä saatiin myös omenapiirakkaa joka oli TOSI hyvää :).
 

Siellä meni sitten pari tuntia ja sen jälkeen kaupan kautta kotiin.

Lauantai-aamuna Julia alko heräilemään 7:30 aikoihin, vein hänelle maitopullon jos viel nukahtais... Mieskin heräs heti kun tulin takas sänkyyn, ja jäätiin molemmat sänkyyn hengailemaan. Noin puol tuntii myöhemmin noustiin Julian kanssa molemmat.
Syötiin aamupalaa koko perhe yhdessä. Jonka jälkeen puettiin päälle.

Sitten lähdimme Lindexiin shoppailemaan vauvanvaatteita Julian kummitädin ja sedän vauvalle ja sitten käytiin samalla CityMarketissa mistä mies osti itselleen uudet kengät ja Julialle ostettiin Disney prinsessa pallo ja sitten ostin leffan ja mies pelin itselleen :).

Sen jälkeen mentiin kahville Julian kummitädin ja sedän luokse. Vauva on niiiiin pieni ja suloinen ja tulee kauhee vauvakuume.

Sen jälkeen tultiin kotiin, hoidin tiskit ja pyykit ja sitten olikin jo aika lähteä iltavuoroon -.-.
Ilta meni onneks nopeasti. Ja yöllä mieheni tuli sitten hakemaan minut töistä. Julian hän oli viennyt mummille yökylään ettei hänen yönsä menisi pilalle kun minua joutu töistä hakemaan.

Ennenku mentiin kotiin käytiin moikkaamassa pari kaveria ja syömässä. Sitten vaan suoraan kotiin nukkumaan.

Tänään nousin 10 ja menin suihkuun ja sitten lähdettiinki hakemaan Julia kotiin.
Yö oli menny hyvin mummilassa niinku aina :).

Nyt Julia nukkuu päikkäreitä ja mies pelaa. Mä hyökkään varmaan koht kotihommien kimppuun -.-
Kun tänään ei onneks ole töitä.


6 kommenttia:

  1. vilka tidiga graviditetssymptom hade du nu i andra graviditeten? var det bara att mensen uteblev eller märkte du det på något annat sätt? :) och har graviditeten varit annorlunda nu andra gången?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja var nog nästan helt säker på att jag int var gravid, väntade på mensen eftersom ja tänkt börja äta piller igen, så jag gjorde testet för att säkra mig på att ja int e gravid, Nå testet visade att jag var gravid :D. Först senare kom symptomerna, som illamående o mensverk. Men hade myky mindre illamående me Julia o har annors o sluppi lättare undan med denhär graviditeten än då jag väntade Julia, Med Julia så började sammandragningarna vara myky sjuka redan efter vecka 20. o jag fick springa hos läkarn hela tiden, o på vecka 28 blev ja helt o hållet bort från arbete. Dom sa många ggr att Julia kommer att komma tidigare ut :D endå föddes on först 40+4 :)
      Nu har sammandragningarna börjat för kanske några veckor sen, men de kommer bara 1-2 sjuka per dag ungefär. Magen tycker jag nog att ser likadan ut som med Julia :).

      Poista
  2. okej, så det var alltså en överraskning att du var gravid igen?! :)
    jag tänkte det var "planerat" eftersom du verkar så barnkär och i din profil vill jag minnas att det stog att du vill ha tre barn.
    vad var din första reaktion när testet visade plus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo, det var en överraskning :D Eller först åt ja ju int piller däför att vi tänkt att andra får koma när den vill, men sen så börja ja fundera o tänkt att ja nu i höst sku fortsätta me studierna o däför sku ja börja äta piller. Visst int att sku ja skratta eller gråta när teste visa att ja e gravid :D, men med tiden blivit van med dethär att vi får ett till :) E förståss rädd att hu ja ska klara mej ensam om dagarna me två barn. Men månne de int ska gå :). O jo jag vill ha 3 barn :) Men 3dje får no komma lite senare, nu vill ja ha paus me graviditeten efter denhär :D

      Poista
    2. jo för abort vill man nog inte göra, när man sen tänker på hur söta o små babyn är! Får man ha ena barnet i dagis medan man är hemma med det lilla? Men nu skall du klara det, Julia verkar vara så duktig! Och det lilla blir nog van att ha en storasyster som lite skriker emellanåt :D och tvärtom! Men tror du att Julia blir mycket svartsjuk?

      Poista
    3. Jo man får sätta äldre barnet på dagis, o många i rådgivningen brukar föreslå det :) Julia börjar kanske i Januari på dagis att vara där några timmar några dagar i veckan, men får nu si ennu :).
      Julia e nog duktig, men kan åxo vara mycket störande, då hon rikit prövar mammas nerver -.-.
      Om ja sj får säga så tror ja no att Julia kommer att bli lite svartsjuk, o kommer att bli rikit pappas flicka, när min tid kommer att myky fara åt babyn, men ja ska fösöka mitt bästa att vara me Julia myky som möjlit då babyn sover osv :)

      Poista

Kiitos kommentista <3