22.8.2013

Vierailuja vierailujen perään..

Huhhu mikä päivä, sanon minä.
Vieraita käynny koko päivän, ja mä kun aamusta luulin että tänään on hiljainen päivä.. Ja saadaan rauhassa hengailla pyjaamassa Jullen kanssa :D, No hengattiin silti pyjaamas vaikka vieraita kävikin :D.

Heti aamusta serkkuni tuli tänne tyttönsä kanssa, Kivaa kun hänenkin tyttö kasvaa ja tytöt voi alkaa leikkimäänkin yhdessä :).


Julia on oppinu sanomaan pikkuserkkunsa nimen, mutta nyt hän luulee et kaikki pienemmät on Cessi :D.

Sitten tänne tuli käymään yks toinenkin kaveri, kun hänen piti päästä syöttämään lapsensa, sellanen pikku 2kk vanha tyttö, Joka oli Julian mielest Cessi :D.

Hänen vierailun aikana tein täs samalla mansikkapiirakkaa, ja sitten äitinikin jo tuli. Se oli suunniteltu vierailu. :) Äitini tulee aina torstaisin käymään koska hänellä on silloin koulupäivä Porvoossa.

Sitten tänne tuli naapurit, mamma ja poika. He tulivat syömään mansikkapiirakkaa :PNoi meijän lapset on riehunnu niin paljon tänään et luulis et uni ois maistunu heti, kun sänkyyn laitto, Julia oli muutenki niin väsy ettei puuro kelvannu, mut silti se juttelee viel itteksee tuol sängys, mut uskoisin et nukahtaa iha just..

Mieheni soitti tänään jo 16:30 aikaan et tulee kotiinpäin :) Ihanaa kun on päässyt tämän viikon aikasemmin kotiin! Mä nautin!

Sitten illalla vielä Julian kummitäti ja setä tulivat käymään vauvansa kanssa. Sain pitää pikkusta sylissä, ja sillon yks mustis suuttu ja alko potkii masussa :D Menispä aika vähän nopeammin että sais jo sen oman nyytin syliiin <3

Meen varman ihan just sänkyyn koska oon jotenki aivan poikki. Tänään koin kans vähän enemmän supistuksia kun normisti, äitinikin alkoi jo kellottaa niitä, mutta sitten ne onneks loppuivat. Kyl mä tän vauvan haluaisin jo tavata, mutta siltikään en vielä. On vielä liian pieni tähän maailmaan.

Öitä <3

2 kommenttia:

  1. Altså Elias va o så slut att han ba skrek, han sku int ha kvällsmål. Han ville ba o sova! Haha :D. -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi bibbe <3 Men de hoka man ju ren när ni sku fara. Så han somna genast?

      Poista

Kiitos kommentista <3