1.8.2013

Kirppisostoksia

Luen aika montia blogia, ja nyt Mami Go Go on keksinyt haasteen blogin maailmassa, että kaikki julkaisis kuvia kropastaan ja kertoisi kropan tarinan. Paljon rohkeita naisia on mennyt mukaan tähän haasteeseen. :) Olen ylpeä niistä kaikista!
Haluaisin itsekkin liittyä haasteeseen, mutta en usko et se on mahdollista kun on tää raskausmasu nyttenkin, ja ideana oli näyttää miltä kroppa näyttää raskauden jälkeen. Ehkä teen sen sitten Marraskuussa jos vielä muistan?

Eilen käytiin mun serkun kanssa kiertää kirppiksiä, ja uskallsin ekaa kertaa ostaa vauvalle tyttöjen vaatteita, jos se nyt olisi tyttö :) Muutenhan ne voi myydä sitten eteenpäin ;)


Ostin 3 paria villasukkia, yhdet vaaleanpunaiset housut kokoa, 50, bodyn koko 50, 3 paria vauvasukkia, ja yhden pyjaaman kokoa 62.

Ostin Julialle myös nuken, joka itkee ja pitä muita ääniä. sitten ostin kirjaimia joita voi laittaa jääkaapille, niistä Julia innostu :D, ja sit löysin viel ihanan reunapehmusteen vauvan sänkyyn, se on valkonen ja siinä on kuvia vauva nalle puhista :).

Julia nukkui tosi hyvin viime yön :) Nukahti jo ennen 21 eilen ja heräsi tänään vasta 9:20 :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3