4.8.2013

Viikonloppu

Tää viikonloppu on menny aivan liian nopeasti :( Vaikka onhan tänään vielä tämä päivä jäljellä, mut meen iltavuoroon niin se ei tunnu enään viikonlopulta. Perjantaina oltiin Julian kanssa mummolassa 21 asti, koska mies tuli sillon vast hakee, sit haettiin naapuria mukaan kyytiin ja kotiin. :)

Eilen herättiin Julian kanssa 9 aikoihin. Mä koitin siivota tääl, mut Julia oli nopeampi sotkemaan :D, Sit kävin Julian vaatteetn läpi ja laitoin pois ne jotka jo liian pienet. Mies ei tehny mitään muuta kun nukku sohvalla, välillä mulla menee niin hermot tohon mieheen !
Tänään viel pitää laittaa Jullen vaatteet uuteen kaappiin ja sit siirrän hoitopöytälipaston meijän makkariin että saan vauvan vaatteet siihen :) Eilenkin kävin postista hakee yhden paketin missä oli 20 eri bodya :) Ihania pikkusia vaatteita.

Eilen Julian päikkäreitten jälkeen mentiin puistopiknikkiin syömään ranskalaisia, nam!
Sen jälkeen käytiin Julian tädin luona. Miehen isä ja vaimo ei ollu kotona. Niillä on uus koiranpentu, ja se on maailman suloisin, ja haluaisin niiiiiin sellasen kans. :) Miehenki yritin jo ylipuhua, mut ei se oikein suostunu :D.

Ton vierailun jälkeen käytiin nopeasti mun serkulla, mutta siellä oli vain hänen mies kotona.

Sen jälkeen lähdettiin Julian kummisedän ja tädin luokse. Siellä sitten meni loppuilta :), Julia pääs siellä kans isin kanssa saunaan.

Eilen lähti uus raskausviikko käyntiin (29+0) Vielä oisi 11 viikkoo jäljel, tuntuu et aika on pystähtyny paikoilleen taas..... Nyt on kans alkanu tulemaan 1-2 kiipetä supistuksia päivässä.


Tänään Julia on tasan 1 vuotta ja 4kk :)

Julia vuosi sitten kun oli 4kk vanha :)

Tänään sitten iltavuoroon :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3