14.8.2013

En keksinyt otsikkoa

Soitin eilen neuvolaan kysyäkseni vielä siitä vauvan koosta, ja neuvolatäti pahoitteli että huolestutti mutta tällä tavalla ja katu sitä että meni ees mitään sanomaan vauvan koosta, kun sitä on niin vaikeeta tietää näillä viikoilla. Hän pyysi mut kuitenki tulla käymään huomenna uudestaan siellä niin juteltais ja katottais vielä uudestaan. Mutta jotenki musta tuntuu että hänen sanat ja uudet kokeilut ei lohduta mua kuitenkaan. Haluaisin vaan sinne ultraan että saisivat varmemman tuloksen siitä että minkä kokonen se vauva nyt on suurinpirtein oikeesti. Niin ei tarvis sit enää miettii sitä asiaa jos on ihan normipainonen. Ja jos ei, että voisivat vähän tutkia et mistä johtuu pienikokosuus nyt yhtäkkiä koska oli kuitenki rakenneultrassa just sen kokonen kun mitä piti.

Tänään katoin vielä ton pissan ja hyvältä näytti, eli siin ei onneks oo mitään häikkää :).

Nyt on muutenki tällä viikolla vaivannu väsymys ja päänsärky, päänsärky ei mee ees pois panadolilla :/ Ja valo häiritsee silmii kans kun päänsärky on pahimmillaan..
Voihan se kans johtua tosta säästä, kun kokoajan sataa ja ukkostaa.
Eilen illalla saatiin kans kylään ukkonen, oli kiva katella sitä ikkunasta ja en ollu onneks yksin kotona, vaikka mies tulikin kotiin vasta 20:30 aikoihin.

Naapurintäti on käynyt joka päivä aamukahvilla, kun hän nyt harjoittelee päiväkotia varten poikansa kanssa. :)
Ja huomenna hän toivoi minun tekevän hänelle lounasta :D.

Eilen pyysin et mieheni pyytäisi Perjantain vapaaksi, kun mun mielest hän on ansainnu semmosen kun tehny niin pitkii päivii nyt kauan. Ja sit mäki saisin vähän levätä, ja en joudu yksin hoitamaan Juliaa. Ja sit käytäis shoppailemassa Julian kummitädin tytölle vähän juttuja, kun en ole vielä hänelle mitään ostanut :).
Saa nähä et miten käy..

Julia heräs tänään nuhan kanssa :/ Mistä sekin tullu, kun oon viel pukenu hänet lämpimämmin nyt kun ollu ulkona viileempää.


Julia nukahti just päikkäreille ja mulla alko oma-aika <3 Ajattelin joko vaan olla koneella tai heittäytyä sohvalle lepäämään.

4 kommenttia:

 1. röker du? kanske babyn däför e mindre.. om int rådg.tanten känd fel..
  far ti bb o låt nån kätilö känna, åt mig känd dom när ja va i vecka 37 (sku föda), hon missa me 200g.. Eller sen be om en ultra :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja röker, o vet att de gör o att babyn kan vara mindre. dom sa om julia att hon e 3,5 o hon va 3,2 så dom missa 300g :D

   Poista
 2. Vaativa naapuri ;) haha -M

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3