8.8.2013

Vastasyntyneen vauvan tuoksu.

Eilen illalla käytiin Julian ja naapureitten kanssa vielä puistossa leikkimässä. Sitten kotiin tekemään ruokaa ja iltatoimet Julian kanssa. Julia meni eilen jo 20:15 nukkumaan, ja heräs tänään jo 7:20.Julian päikkäreitten jälkeen mentiin kiertää kirppiksii mun serkun kanssa. Mukaani tarttui, puupalikoita, Kengät, Paita ja Julialle nilkkasukat.
Kirppiksellä olis ollu kans I-H-A-N-A Name it:in tähtihaalari tytölle, mutta vain kokoa 80, Ja se on liian pieni Julelle, ja en uskaltanu ottaa kun en tiedä onko sitten sopiva koskaan kakkoselle?


Ostamani kengät ;) 50 senttii :D
Sitten tultiin mäkkärin kautta kotiin syömään meille :D. Hups!

Tänään Julian kummitäti perheineen pääsivät Porvoon Sairaalaan vauvansa kanssa, niin mentiin kattoo niitä ja sain pitää pikkusta sylissä <3 Se oli niiiiiiiiiin pieni ja niiiiin isänsä näköinen :)
Tahdon nähdä vauvan pian taas :D.

Ois ihan kiva jos munki vauva vois kohta tulla, MUTTA sitten taas kun mietin niin ihanaa et tulee vast syksyllä, näillä helteillä en jaksais kokoajan kävellä vauva sylissä, ihan tarpeeks kuuma muutenki..

Tänään on ollu tosi kuuma ja hiostava ilma :S Läääääh... Ja yöllä kuulemma tulee tosi raju ukkonen, viime yönäkin ukkosti. Heräsin monta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3