31.8.2013

Lauantai

Viikonloppu JESS.. Tai ei sittenkään? Aamu alkoi taas sillä et sain tapella miehenkaa että nousis ylös.. Ymmärrän että häntä väsyttää ja hänellä on univelkaa, mutta olen tuhat kertaa sanonu että onko sitten pakko ottaa vastaan ylimääräiset duunit? Tai muutenkaa tehä noin paljon töitä kun tekee?! Mun mielest saa syyttää itteensä kun vapaaehtoisesti tekee liikaa töitä niin että ei ehi nukkua eikä viettää aikaa perheensä kanssa.

No sain hänet ylös sängystä 12 aikaa sitten. Sillon olin jo pukenu itteeni ja meikannu, ja pukenu Julian ja laittanu hänen hiukset :)
Halusin tänään siis että mieheni vie minut yhteen pikkupuotiin joka on Porvoon vanhakaupungin vieres vai lasketaanko se Vanhaksi kaupungiksi? Anyway, Käytiin siellä ja siellä oli kaikenmaailman ihania sisustusjuttuja ja olisin voinnu ostaa vaikka mitä sieltä, mutta mukaan nyt ei kuitenkaa tarttunu mitään, mutta löysin sieltä ystävälleni täydellisen lahjan jonka aion ostaa hänelle ;).
Mieheni taas kyllä osti sieltä yhden jutun minulle <3


Sen jälkeen käytiin kahvilla miehen veljen kanssa.
Jonka jälkeen Julia nukahti autoon, niin ajeltiin vähän ympäri Porvoota ja mä kävin Jyskissä.
Sitten käytiin syömässä ja sen jälkeen mentiin miehen isän ja hänen vaimon luokse, siellä meni pari tuntia, Julia sai "ajaa" autoa ja traktoria ja oli ihan innoissaan :D.

Sen jälkeen käytiin nopeasti kahvilla yhdellä kaverilla ja nyt tultiin kotiin.

Julia ehti nukahtaa hetkeks autoon mutta ei suostunu kotona jatkamaan, sinäänsä hyvä niin saatiin hänelle iltapuuro syötettyy, nyt vein tytön sänkyyn äsken kun oli sen verran kiukkunen väsymyksestä. Toivotaa et nyt nukahtais.

Ps. Lahjapussista löytyi tällanen :


Nyt vaan sitten laatuaikaa kunnes mennään nukkumaan. :)

Pps. Tänään on rv 33+0 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3