21.8.2013

Pannukakku muuttui pizzaksi

Eilen iltapäivällä siivosin vielä vähän olohuonetta, eli heitin kirjahyllystä kaikkee turhaa pois :D.
Sit suunnittelin taas kaikenmaailman juttuja päässäni.
Vihaan tota kirjahyllyy, koska siinä on aivan liian paljon lokeroita, en millään saa mitään näyttämään hyvältä siinä. Eli suunnittelin et siirtäisin sen Julian huoneeseen ja täyttäisin sen nalleilla, leluilla ja kirjoilla :). Julian huoneessa on nyt toi hylly mis on 4 lokeroo ja sen voisin sirtää olkkariin ja ostaa viel toisen samanlaisen tähän olkkariin, sit ostaisin niihin jalat et olisivat vähän korkeammalla. Joo, eikö kuullostakkin hyvältä ;) Arvatkaan vaan kuullostiko mun miehen mielestä hyvältä? No ei tietenkää, se nyt ei tykkää mistään mitä mä täällä sunnittelen. Tekis sen takia mieli muuttaa omaan kämppään missä voisin tehä mitä ikinä haluun !!! No, toivotaa viel et sen mieli muuttuu :).

Eilen illalla meijän piti syödä pannukakkua ruoaksi :D, mut siis en tiedä mitä sille tapahtu? Se lässähti ja oli yhtä paksu kuin lettu -.- Mulla meni hermot ja oli nälkä jne.. tilasin siis meille sitten pizzat.

Tänään herättiin Julian kanssa 8:3o aikaan, syötiin aamupalaa, maksettiin laskuja ja kateltiin lastenohjelmia ja leikittiin.

Sitten käytiin kaupassa ja kun tultiin kotiin olikin jo Julian päikkäriaika. Julia nukahti heti kun sen sinne sänkyyn laitto! :)
Eli nyt mammalla omaa-aikaa. Mitähän sitä keksis? Söis vähän lounasta ja kattois vähän salkkareita. :DRv 31+4

Eikä vieläkään ole tullu kutsu ä-polille :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3