6.8.2013

Rannalla ja omaa aikaa.

Huoh, Tuntuu joka aamu siltä että Julia herää vaan aikasemmin ja aikasemmin joka aamu :D. Viime yönä taisin nukkua taas liikaa ja sik väsytti nousta ennen 8. Menin eilen jo 21 nukkuu.
Aamu 8 Julia oli jo kylvyssä ja minä suihkussa.

10 aikoihin äitini ja siskoni tulivat tähän ja mentiin rannalle, Julia rakastaa vettä ja rannalla olemisesta, ite en niinkään, kun tuntuu et sulan pois kun on niin kuuma kokoajan :(


Tänään hain kans postista paketin jonka tilasin FB kirppiksen kautta.

Tällaisen ihanuuden tilasin vauvalle. :)
Sitten päätettiin että Julia menee mummolaan tänään yökylään kun mennään huomenna kuitenki taas rannalle :) Sai tämä mamma levätä, omaa aikaa ja siivota rauhassa ;). Jotenki siivoaminen sujuu paljon nopeammin ja helpommin kun Julia ei ole "auttamassa" :)

Kävin kans naapurilla kääntymässä päivällä. Muuten olen vain ollut kotona. Nyt odotan et mies soittais että on tulossa kotiinpäin että voin alkaa tekee meille ruokaa, alkaa olla ihan nälkäkin jo. Ei sillä ees yleensä näin myöhää mee? En sitten tiiä et mihin on jäänny.

Tässä kuvassa söpö tutti-tyttöni <3 Joskus tuntuu et toi tutti vaan jotenki jää hänen suuhunsa, yleensä antaa sen heti minulle kun herää ja laitetaa se hyllylle odottamaan että menee seuraavan kerran nukkumaan. Julia pärjää kyl aika hyvin ilman tuttia, että yleensä käyttää tuttia vaan kun nukkuu :).
En oo viel ajatellu vierottaa tutista kokonaan, kun tulee koht toinen vauva perheeseen ja musta tuntuu et Julia ois sitten kova tuttivaras :D.Tulee oikein ikävä tyttöö kun näitä kuvia kattoo, mut yritän silti nauttia rauhasta ja omasta ajasta, huomen pääsee taas sitten halimaan ja riehumaan ton peikkotytön kanssa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3