20.8.2013

Pesänrakennustako?

Tänään heräsimme Julian kanssa 8 jälkeen. Syötiin aamupalaa ja sit Julia katto lastenohjelmia ja mä selailin nettiä.
Sitten yhtäkkiä iski siivousinto, oli pakko päästä siivoamaan keittiö lattiasta kattoon :D Ja NYT se on tehty!
Vaikka keittiössä on nyt siistii ja niin, niin silti vihaan meijän keittiöö, liian ruma, pieni ja ahdas ja liian vähän kaappitilaa. Ja vihaan noita kaappeja :D.


Olisi pitäny ottaa ennen kuvat kans :D.

Vielä pitäis tälle olohuoneelle tehä jtn, mutta ei tee mieli kun ei tää ole ollenkaa sen näkönen kun haluan sen olevan :D Haluan sohvan yläpuolelle joko ison peilin tai tauluja... Haluan ton ison kirjahyllyn pois ja sen tilalle Ikean 2x4 hyllyn ja sen yläpuolelle valokuvamuistoja ja seinätarran... Haluan myös tietokonepöydän pois täältä ja siihen vitriinikaapin... Haluan tänne karvamaton... :D jne jne jne !!!
Kaikkeen tohon tarvii kyl kans rahaa.... Ja kyl mulla ehkä sitä oiskin.. Mutta toi mun mies ei ole yhtään yhtä innoissani kun minä... !!! -.-

Makuuhuoneellekin pitäis jtn tehä, koska sinne ei tällä hetkellä mahdu pinnasänky :( Enkä kyllä tiedä miten tuun sen sinne edes saamaan -.- No ehkä mietin sitä sitten kun se pinnasänky saapuu meille. :)

EXPEDIT Hylly IKEA Myös kalusteen taustapuoli on huoliteltu, joten se sopii hyvin myös tilanjakajaksi. HEMNES Peili IKEA Voidaan ripustaa vaaka- tai pystysuoraan. Suojakalvo pienentää loukkaantumisriskiä, jos peili rikkoontuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3