5.8.2013

Vauvanvaatteet + LOMA

Eilen sain raahattua Julian entinen lipasto meijän makkariin, siitä saa kans tehtyä hoitopöydän, En saannu sitä koskaa kasattua Julialle, kun puuttu pari palaa jotka ovat jossain mammalla. No ehkä tälle vauvalle saisin se koottua :).
Lipastoon sain laitettua vauvalle kaikki 50/56 koon vaatteet, vaipat, harsot. Tällä viikolla tulee vauvalle uus haalari, Sitten yks uusi mammaystävä tekee vauvalle, pipon ja tumput :)



Eilen olin iltavuorossa, joka meni kyllä todella nopeasti, mutta sekin varma johtu siitä että asiakkaita riitti koko päivälle.

Tänään lähti ensimmäinen LOMAVIIKKO käyntiin!! :) Mut ei kyl tänä aamuna tuntunu lomalta, kun olisin halunnu nukkua pidempään.. Mutta Julia alko heräilemän jo 7 eteenpäin, välillä nukahti, mut sit taas heräsin siihen kun hän jutteli.. eli 8 jälkeen oli sitten pakko nousta. -.-
Seuraavat 3 lomaviikkoa on vasta 2.9 -->


4 kommenttia:

  1. Aijotteko ottaa selvää kumpi tulee tyttö vai poika vai odotatteko synnytykseen asti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakenneultrassa veikkasi tyttöä, mutta mun mielest se sano sen niin epävarmasti, ja sit mun vaisto sanoo muuta, eli ei oo mitää hajuu et kumpi tulee, eli synnytykses sit näkee ;) Jos ei jostai syystä päästä ultraan ennen sitä, niin ajattelin vielä kysyä et kumpi :D

      Poista
  2. Elias gamla sockor sir ja (dom gråa) ;) hihi -M

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3