9.4.2015

Yksin kolmen lapsen kanssa

Yksin kotona kolmen lapsen kanssa, kolmen PIENEN lapsen kanssa on kyllä rankkaa.
Varsinki jos vauvalle kelpaa vain syli ja samaan aikaan pitäisi laittaa ruokaa tytöille tai vaihtaa Saralle vaippa. Vauvahan ei myöskään viihdy yhtään lattialle, ja vaikka viihtyisi niin ei sitä voi siihen jättää vartiomatta, koska Sara on jo kerran ajanu vauvan päälle taaperoautolla (Onneks ei kovaa).
Sara on muutenki niin pieni että en uskalla jättää hänet ja vauvan samaan huoneeseen vartiomatta.

Julia ja Sara osaa leikkiä hyvin yhdessä jo, mutta MYÖS tapella, ja aika usein saa olla erotuomarina.
Saralla on myös niiiiin ihana uhma päällä ja kokoajan pitää tehdä kaikkea mitä ei saa, tahallaan!
Niinku esim, mennä keittiöön ja kiivetä ylös ruokapöydälle, menee vessaan leikkimään, menee makkariin ja vaatehuoneeseen, laatikoille ja repii kaikki tavarat ulos, levittää kaikki vaipat ympäri olkkaria, kävelee kengät päällä sisällä.

Kohta mulla lähtee viimeisetkin hermot täällä kotona!! Mun on kans tosi vaikeeta lähtee ulos kaikkien kolmen kanssa, eli ulkoillaan sillon kun mies on kotona eli joko aamupäivällä tai sitten iltapäivällä. Siksi olisi omakotitalo omalla pihalla ihana ajatus <3
Vitsailenkin monesti miehelle että kun Williamille tulee 3kk täyteen hän saa jäädä lasten kanssa kotiin ja mä lähen töihin.

Miehen iltavuorot on ne pahimmat päivät. Esim tänään, Tytöt riehuivat kun piti nukkua, Julia juoksi kokoajan Saran sängylle ja vei hänelle leluja. Uhkasin viedä muumin jos ei ala nyt nukkumaan. Ei auttanu. Sitten vein muumin ja siitä seuras kamala huuto. Mutta mähän varoitin.Hetken päästä Julia rauhoittui ja yritti nukkua, mutta Sara jatkoi. Vein muumin takas Julialle. Julia nukahti mutta sara jatkoi pelleilyä, samaan aikaan kun kaikki tämä tapahtui William huus täällä kokoajan kurkku suorana, mikään ei auttanu - ei tissi, ei tutti, ei tuttipullo, ei kävely ei sitteri ei mikään!
Meinasin jo menettää toivoni ja juosta ulos kämpästä. Pari tuntia tämä kesti ja nyt täällä on vihdoin hiljaista ja kaikki lapset nukkuu! Mäki valmis lähtee nukkuu. Mutta odotan silti miestä kotiin eka.

Sanokaa mulle että ajan kans helpottaa ;)


Yritimme saada Williamin viihtymään lattialla :D

Ainoo hiljainen hetki tänään. Sara ja William nukkuu ja Julia leikkii kiltisti muumitalolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3