23.4.2015

HÄÄT: THE hääkengät

Tänään on tasan kuukausi siihen että me mennään naimisiin <3

Googlasin hääkenkiä monta kuukautta, löysin paljon ihania, mutta se jokin niistä silti puuttui.
Kävin kaikki hääkaupat läpi netissä, tavalliset kaupat jne ja sitten sorruin etsimään ebaystä. En ollut koskaan ennen tilannut mitään ebaystä, mutta päätin ottaa riskin ja tehdä sen nyt, pelkäsin kokoajan ettei tule mitään sieltä ja jos tulee että tulee jtn aivan muuta kun mitä olin tilannut.

Vihdoin ja viimein sain tiistaina postissa lapun että kengät on saapunu postiin. Ja pääsin vasta tänään ne hakemaan! Voitte kuvitella miten malttamaton oon ollu ja vaan odottanu että pääsisin ne hakemaan sieltä postista :D. Ja hyvä muuten että maltoin odottaa että päästiin kotiin asti että sain avata paketin ja nähdä kengät!! :D

Tämä tuleva morsian on aivan myyty näille kengillä ja voisin pitää ne jalassa kokoajan, pakotin kuitenki itseni laittamaan ne kaappiin odottamaan. Tottakai mun pitää kävellä niitten kanssa ennen häitä ettei tuu mitää haavoja jalkoihin sitten. 
<3<3<3<3<3<3<3
Siinä on kaikki mitä halusin, timantteija, blingblingii, glitterii ja ne on hopeanväriset.


Ps. Tänään soitti meidän pappikin ja ensi kuun alussa hän tulee meille kotiin ja jutellaa ristiäisistä ja häistä, vitsit että jänniittää.


8 kommenttia:

 1. Herrajesta kun on ihanat!! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanat on!

  Mulle tulee ballerinamalliset kengät, koska muuten meen ohi miehestä eikä se taas näytä musta kovinkaan fiksulta :D Tai siis mua se häiritsisi. Ja toisaalta eipähän väsy sitten jalat, kuitenkin niissä pitäis melkein koko päivä jaksaa hengailla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Munki olisi tarkoitus juhlia noissa illalla vielä :D taidan suosiolla ostaa ballerinat iltaa varten :D

   Poista
 3. Aivan ihanat <3 mä oon haaveillu välillä samanlaisista mut kun ei suomesta saa mitään noin hienoa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3