28.4.2015

Neuvola: Julia 3v ja William 2kk

Tänään kävin neuvolassa Julian ja Williamin kanssa. Sara jäi kotiin kun mun ystävä tuli katsomaan hänen perään, olivat käyneet ulkona hyppimässä lätäköissä ja keinumassa.

Julia 3v:

Mitat: (suluissa 2v)
15,7kg (13,4kg)
97,5cm (88cm)
Pää: 49,5cm (48,3cm)

"Kasvaa hyvin. Terve tyttö. 2-3pv viikossa päiväkodissa. Kuiva myös yöllä."

Julia teki myös tehtäviä mm, rakensi palikoilla - hyvin sai kaikki palikat mukaan. Järjesti keltaiset värit keltaiselle alustalle ja punaiset punaiselle. Näytti kolmesta kuvasta sen minkä neuvolatäti käski hänen näyttää. Näytti isoista ja piensitä kuvista mikä on pieni ja mikä iso. Piirsi viivoja pysty ja vaakasuorassa. 
Kaikki tehtävät menivät siis nappiin ja voin olla ylpeä 3-veestä :).


William 2kk:

Mitat: (suluissa 1,5kk)
5995g (4885g)
57,3cm (54,3cm)
Pää: 41,6cm (39,4cm)

"Kasvaa hyvin. Syö usein. Iho parempi. Rota."

Neuvolatäti kehu Williamiakin. Kaikki siis hyvin, ja sanoi että perunaa pitäis antaa kun niin syö ja kasvaa :D. Mutta sanoi siis tosissaan että joudutaan varmaan aloittaa vellin aikasemmin kun 4kk. Kyllä on köyny mielessä että pitäis varmaan, mutta ei ainakaa ennen 3kk ikää.
Williamilla oli kova tarve päästä eteenpäin kun neuvolantäti laittoi hänet mahalleen :D.
Kotona jos makaa mahallaan niin hetken päästä kääntyy selälleen ja tekee sen uudestaan ja uudestaan kun siirtää takas mahalleen. Pitäisi saada kuvattua.Ystävä laittoi kuvia Sarasta kun olivat ulkona:
4 kommenttia:

 1. Svänger sig William från mage till rygg redan? Eller förstod jag fel? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Han gör det. Efter att ha luggi en stund på mage fösöker han få sej i runt på rygg och efter en stund lyckas han. Ja tror han kastar sej irunt med hjälp av huvudets vikt, så vet int att räknas det då eller int..

   Poista
 2. Niin suloinen tyttö tuo Sara :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3