13.4.2015

Kiitos lukijoille

"Herrajumala", ajattelen kun katson blogin lukijamäärää. Teitä on JO 88!!
Miettii väkisin että miten noin monta? Miten noin monta jaksaa lukea mun blogia? Mutta tottakai se ilahduttaa enemmän kun mitään muuta. Aloitin bloggaamisen itseni takia, voin kelata ajassa taaksepäin ja lukea vanhoja juttuja, mitä ollaan tehty ja millon, ja miten esim Juliankaa meni jokin asia mikä mulla on nyt edessä esim Saran tai Williaminkaa jne. Jos joskus en muista mitä tein esim 2v sitte juhannuksena, niin katson blogista :D! 
Mutta on myös kivaa kirjoittaa tätä teille, kivaa saada mielipiteitä tai muuten vaan kommentteja.
Joskus toki harmittaa anonyymit jotka kommentoi ilkeesti tai haukkuu. Eniten siinä harmittaa kun eivät kehtaa tehdä sitä omalla nimellä/naamalla. Säälittävää oikeastaan. En ota tosissaan niitä haukkumisia :) En ainakaa niin kauan kun eivät hauku todella pahalla tavalla.

Haluan siis kiittää teitä lukijoita siitä kun olette kiinnostuneita lukemaan blogiani :) 
Oon kirjoittanu tätä blogia jo kohta 3v. Tää on niin mun juttu enkä voisi kuvitella etten kirjoittaisi.
Itse tykkäsin enemmän blogistani ennen kun kirjoitin enemmän arkijuttuja ja siitä mitä puuhailtiin. Enään ei ole samalla tavalla aikaa. Ja blogi sisältää muitakin juttuja kuten arvontoja, haasteita jne. 
Tykkäsittekö enemmän mun normi postauksista missä oli arkijuttuja vai tästä tämänhetkisestä blogista joka sisältää vähemmän arkijuttuja mutta myös muuta?

Tähän samaan postaukseen aion kuitenki tunkea kuvia ja tekemisiä viime viikolta.
Ei me kyllä niin paljoo olla tehty kun auto meni rikki ja ei olla päästy kyläilemään.
Mutta ollaan oltu ulkona kun ollut ihana kevätsää ja lämmintä ;) Harmittaa että kaunein päivä meni messukeskuksessa eikä ulkona, luin facesta että aika moni oli avannu grillikauden, mäki haluun!! Rakastan grilliruokaa! :)
Viime viikko meni nopeasti vaikka olikin rankka. Mies teki iltavuoroo ja mä tappelin täällä että saisin yksin kolme lasta nukkumaan. Julia kun aina keksi tekosyitä ettei tarvisi nukkua, ja jos Julia saattaa vahingossa nukahtaa heti, niin Sara huutaa maidon perää tai tutin -.-. Williamilla on kans joskus iltasin niin kipee vatsa että huutaa vaan eikä mikään auta. Siinä meinaa mennä hermot, kun 3lasta huutaa samaan aikaan. Niin ja mies teki vielä lauantainakin iltavuoron.

William hymyilee tosi helposti nykyää, näkee jonkun naaman niin johan hymyilee <3
Hän on kans oppinu innostumaan leluista jotka roikkuu naaman edessä ja osaa vähän "lyödä" lelujaan :) Ne kasvaa niin nopeasti <3 Williamille tuli viime perjantaina 7vk täyteen. (Viikon päästä jo 2kk vanha :O!!)


Serkun poika <3

Kattelin näitä julisteita huvikseni ja tämä tuli esiin ensiksi ja tuli yks kaveri mieleen ja otin kuvan ja laitoin hänelle sen :D

Eilen sunnuntaina, Katja perheineen tulivat meille ja me mammat karattiin heti! Olin sanonu Katjalle että pakko päästä sunnuntaina vähän ulos yksin. Käytiin kahvilla, ajelemassa ja sitten mentiin mun serkulle kattomaan hänen vastasyntynyttä vauvaa <3 Niiiiin suloinen pieni poika <3

Tänään miehellä on muuten vain pekkaspäivä, Julia meni päiväkotiin aamulla, me sit käytiin kaupassa aamupäivällä ja tehtiin ruokaa. Ja nyt mies meni kahville kaverin luo ja mä hengailen kotona ja vietän omaa-aikaa. Sara ja William siis nukkuvat.

Sara lainas Julian farkkutakkia, ja se sopi hänelle niin hyvin <3 Ihanan näköinen oli<3


Raskauden lopussa puhuin paljon siitä miten alan heti synnytyksen jälkee kattoo mitä syön ja että kesäkuntoon pitäis päästä, vieläkin näin 7vk synnytyksen jälkeen syön edelleen huonosti ja liikaa herkkuja enkä todellakaa liiku! Jos ei lasketa että kävellään kauppaan ja ulkona kun ollaan.
Synnytyksen jälkeen painoin 6kg vähemmän kun ennen kun aloin odottaa Williamii. Nyt on tullu kuitenki jo 3kg takas :( Eli kai se ois pakko alkaa jtn tekemään kropalle jos sen joskus haluan kesäkuntoon.

Eli toivottavasti keväällä näemme enemmän liikuntapostauksia kans ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3