6.4.2015

Meidän pääsiäinen

Me ei nyt varsinaisesti kunnon pääsiäistä vietetty kun oli Julian syntymäpäivä tuossa lauantaina. Mutta KYLLÄ me suklaata ollaa syöty, rairuohoa kasvatettu, haettu pajunkissoja koristmaan kotia ja tänään vähän laitettiin tyttöjä pääsisnoidiksi.

Kirjoitinkin jo perjantaista oman postauksen. Lauantaina oli Jullen syndet, niistäkin tein jo oman postauksen. Sunnuntaina oltiin vain kotona, mulla oli kauhee olo, ihan flunssanen ja sellanen olo että kuume nousemassa, syy siihen taisikin olla se että keittiön ikkuna oli ollu auki koko yön. Mentiinkin kaikki sitten aikasin nukkumaan.

Muutama kuva vielä Jullen synttäreiltä.Tänään oltiin aamupäivän kotona, muutama kaveri kävi kahvilla. Sitten kävin pihalla tyttöjen kanssa ennenku lähdettiin mummolaan syömään pääsiäispäivällistä. Siellä sitten oltiin iltaan asti ja tultiin kotiin sitten niin että tytöt menivät suoraan nukkumaan. Nukahtivatkin nopeasti.
Katsottiin miehen kanssa leffa äsken ja kohta otetaan läppäri mukaan sänkyyn ja aletaa kattoo uutta sarjaa (Aatami etsii eevaa).


Pihalla. Sara makaa maassa siksi että suuttui kun en antanu hänen karata parkkipaikalle :D


Tytöt söivät kakkua mummolassa.
Huomenna sitten palataan taas takas arkeen ja mä menen mummon ja Saran kanssa valitsemaan Saralle ne silmälasit. Mun siskot jää kattoo ainaki Juliaa ja ehkä Williamii jos vain uskaltavat. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3