3.4.2015

Pitkäperjantai

Tänään on kyllä ollut pitkä päivä, Eli sopiva nimi tälle päivälle.
Heräsin 7 aikaan kun kuulin jtn outoa ääntä, Samaan aikaan William heräs ja syötin hänet ennenku nousin. Menin katsomaan mitä tytöt puuhaa ja Julia oli löytänyt tyhjät tölkit keittiöstä ja vienny sieltä 2 tölkkiä, yhden Saralle ja toisen itselleen ja siellä ne huoneessa rypytti niitä ja siitä se outo ääni.
Nostin Saran pois pinniksestä ja vaihdoin vaipan. Sitten tytöille aamupalaa ja samalla siivosin vähän keittiötä. Sitten puin tytöille vaatteet ja Williamille kans. Sitten siivoilin vähän kämppää. 
Katja kävi kahvilla samalla kun tuli lainaamaan piirakkavuokaa. Hekin viettävät huomenna synttäreitä kun heidän tyttö täytti tänään 4v. Julialla ja hänen tytöllä siis vuoden ikäero :). Hyvin osaavat leikkiä kuitenkin. 

Herätin miehen 11 aikaan, jolloin laitoin Saran päikkäreille. Tehtiin ruokaa ja syötiin kun Sara heräs. Sitten Metta-täti tuli käymään poikansa kanssa ja mentiin kaikki ulos. Tehtiin aika pitkä lenkki ja etsittiin samalla pajunkissoja, en löytäny kun muutaman. Kun oltiin melkeen takas kotipihalla niin Julia oli aivan loppu. Jäätiin kuitenki pihalle keinumaan hetkeksi.
Kun tultiin sisälle koristeltiin Juliankaa pajunkissat ja pistettiin veteen.
Sen jälkeen molemmat tytöt menivät nukkumaan. Tai Julia siis nukahti heti sohvalle kun siihen meni makaamaan.Williamkin jatkoi unia kotona. Hän nukkuu paremmin ja pidemmän pätkän jos nukkuu mahallaan ja päivisin laitan hänet niin nukkumaan (Käyn kokoajan katsomassa että hengittääkö), yöllä en uskalla antaa nukkua mahallaan.


Illalla tytöt kävivät isin kanssa suihkussa.  Sitten minä lähdin Katjan ja serkkuni kanssa kahville.
Tultiin vielä kaupan kautta kotiin. Kun ostin jtn hyvää Julialle aamupalaksi kun herätämme hänet ja laulamme. En voi uskoa että pieni Juliamme täyttää jo 3vuotta. Julia odottaa innolla huomista päivää.
Ja innostuu varmaan aamulla lahjojen ja ilmapallojen lisäksi myös siitä että pääsiäispupu on käyny kylässä yön aikana ja jättäny muutaman suklaamunan ;).


Oon nyt täällä vähän siivoillu enemmän ja anoppi kävi tuomassa kakut mitkä leipoi Julian juhlia varteen. Onni on anoppi joka mielellään leipoo ;) Minä kun en sitä osaa, tai varmasti osaisin jos olisin kiinnostunu siitä :D En vaa tykkää leipoa. Sain leipomisessa myös apua äidiltäni ja siskoltani. Aamulla pitää vielä nopeasti käydä kaupassa hakemassa muutamat jutut juhlia varten, mitä unohdin eilen ostaa. Sit pitää siivoilla ja järkkäillä ja koristella kakku.

Nyt kohta suihkun kautta nukkumaan. 
Palaillen ensi kerralla joko jo huomenna illalla tai sitten vasta sunnuntaina postauksella Julian synttäreistä ja arvon lapsimessuliput voittajan. :) 
Vielä siis ehtii osallistua arvontaan !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3