16.3.2015

Vauvan nimi

Meillä on ollut poikanimi valmiina siitä asti kun aloin odottaa Juliaa :D. Ei vaan sillo ollukkaan sitten tarvetta sille, Ja Sarankaa sitten sama juttu. Sitten kun vihdoin saimme tietää että meille tulee nyt poika, niin halusin hänelle sen nimen. Mutta sitten loppujen lopuksi se nimi oli jotenki niin kulunu jo mun päässä, eikä enään tuntunu siltä oikealta nimeltä. Alettiin pohtimaan muita vaihtoehtoja, ei tultu yhteisymmärrykseen mitenkään.. Anoppi, siskoni ja äitinikin yrittivät keksiä nimiä pojalle, mutta mikään ei tuntunu siltä oikealta. Kunnes tuli yks nimi vastaan johon ihastuin heti <3 Mieheni ei. -.- Mutta jotenki oon saannu hänetkin pitäämään nimestä ja nyt se jopa jo sopii vauvalle. 
<3 William <3

Sarakin osaa jo melkein sanoa sen nimen :D "Wilja". Pojan toisetkin nimet olemme päättäneet. Mutta niitä paljastan vasta ristiäisten jälkeen.

Elämäni miehet <3 Isä ja poika <3


8 kommenttia:

 1. Ihana nimi ihanalle pienelle<3 Olisi mielenkiintoista kuulla tämä nimi mitä olitte miettineet jo Julian odotusaikaan :)

  VastaaPoista
 2. William on kyllä kiva nimi! :) Nuo nimipohdinnat on kyllä jänniä, me päätettiin pojan nimi raskauden alkupuolella, jotenkin tuli molemmille vaan sellainen tunne, että tämä se on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan taas päätetty kaikki raskauden jälkeen. :D Oon halunnu nähdä että sopiiko nimi ees ennenku päätän :P Paitsi ettei mikään nimi silleen sovi, vaan se tulee ajan kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3