22.3.2015

Romanttista

Mä rakastan romantiikkaa ja haluaisin sitä usein ja paljon. Mun mies ei taas kuulu niihin miehiin josta siitä niin välittää. Jankutan usein myös hänelle että miksi ei "koskaan" tee mitään romanttista. Aina kun katotaa joku romanttinen leffa niin multa tulee se perus "miks sä et tee tolleen?" tai "miks sä et oo tollanen". MUTTA, mun mies kuitenki osaa olla jos sille päälle sattuu. Ja aloin miettii että ehkä parempi että harvoin keksii jtn koska sillon osaa arvostaa sitä vielä enemmän kun että joka viikko tekis jtn, sillo se olisi jo melkein arkipäivää. Eli parempi näin <3.

Eilen kävin kahvilla kaverin kanssa ja kun tulin kotiin, eteisessä oli kynttilä palaamassa, koko muu kämppä oli pimeä. Kun laitoin ulko-oven kiinni kuulin kun mun ja mun miehen biisi alkoi soimaan (Finlanders - Oikeesti), kun tulin olohuoneeseen näin että kynttilöitä oli enemmän.. Ne veivät minut makuuhuoneeseen, missä oli kans kynttilöitä ja siellä meidän biisi soi. Ja mies makas sängyssä, odottamassa minua. Ei ollu itku kaukana kaikesta tästä <3 :') Menin hänen viereen ja suutelin häntä kiitokseski. Sitten maattin sylikkäin ja juteltiin vähän kaikesta. Oli ihanaa vaan olla <3 Kerrankin kahdestaan, ilman tv:eetä tai puhelinta. Vain me kaksi kynttilvalossa.
Kyllä tuo mies osaa yllättää, kun haluaa. Saan kyllä olla niiiin onnellinen että sain juuri tämän miehen. Maailman ihanin ja paras mies <3 Josta kohta tulee minun aviomieheni ja emme voi kun alkaa suunnittelemaan meidän yhteistä loppuelämää <3
4 kommenttia:

 1. Eikä miten ihana yllätys<3 Joskus on ihanaa vaan olla ja jutella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli <3 Ja vaikka meillä olis joka ilta aikaa vaan olla ja jutella, niin yleensä mä oon koneella tai puhelimel ja mies pelaa tai kattoo tv:eetä. niin teki kyllä hyvää vaan olla jutella :)

   Poista
 2. Oooii!! <3 Mä ite en oo yhtään romanttinen, mutta olipa ihana mies kun sulle teki tollei kun tykkäät <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös sitä toisten eteen tee välillä asioita vaikka ei ite tykkäis :)

   Poista

Kiitos kommentista <3