13.3.2015

3viikkoinen

Vauva on jo 3 viikkoa vanha!! Mihin aika menee? Mutta sitten taas ei tunnu siltä että synnytyksestä on 3 viikkoa vaan paljon enemmän aikaa. Ristiriitaista. Haikeeta että vauva kasvaa ja kun tietää että kasvaa aivan liian nopeasti, kohta jo jotkut vaatteet käy liian pieniksi, ja se vasta haikeeta onkin. Haluaisin että hän pysyisi aina näin pienenä ja siksi että tietää että tämä on se viimeinen vauva.


Vauva on ihana päivällä ja yleensä vaan nukkuu, mutta iltasin masu tahtoo vähän vaivata ja yöllä välillä kans. Hänellä on sen takia vaikeeta nukahtaa ja sama on joskus myös yöllä kun on syönny. Tai sillon hänellä on vaikeuksia nukahtaa omaan kehtoonsa, viihtyisi vaan mamman vieressä tissi suussa.
Toivottavasti pian helpottaa. Vauva osaa myös hyvin juoda pullosta, vaikka ekaks ei halua ottaa vastaan kun luulee että sille annetaan tuttia vaikka tissiä haluu, mutta sitten kun tajuu että on pullo mistä tulee maitoo niin kelpaa. :) Tottakai tissi on hänelle kuitenki tissi ja se tärkein <3 Eli hän ei ainakaa vielä kuulu niihin jotka ei halua enää tissiä kun huomaa että pullosta tulee helpommin. Hän mielummin ottaa tissiä vastaan kun siitä saa sillee sopivasti ja pullosta tulee taas liian nopeasti. Pulloon ollaan totuttu siksi että minäkin voisin joskus mennä ilman vauvaa johonkin. Ja haluan että vauva osaa sen ennenku lähden ettei mies oo täällä ihan kusessa kun vauva ei suostuisikaan juomaan pullosta. Helpolla ollaan päästy.

Eilen saatiin ikuistettua tällainen hymy <3 Ei ollu oikee hymy vaan vaan sellanen hyvä olo - hymy <3
Sitä oikeeta ekaa hymyä ei oo vielä näkyny mutta eiköhän pian ;) Kun se kuulemma tulee 3-6vk ikäisenä. Molemmat tytöt ovat näyttäneet sen 4vk iässä.

Tytöt sai eilen mummolassa karkkia :D<3


Tänään käytiin aamulla mummilassa, missä anoppi teki mulle ripset ;) Nyt kelpaa taas olla :)


Iltapäivällä käytiin vielä kahvilla Metta-tädin luona.

Serkukset <3 Ikäeroa 4kk. Meidän ihana kummipoika <3

Tää oli niin hauska kuva :D "Grauu" :D <3

Oisko postausideoita?
Tulossa on kyllä; missä mennään hääsuunnitelmissa, Tyttöjen huone (Kuhan joskus valmistuu), Tyttöjen vk, Tyttöjen vaatteet, vauvan nimi.


4 kommenttia:

 1. Hyviä postausideoita ja vauvasta saatu hauskoja kuvia :D Tee vaikka vielä joku meidän päivä -postaus, mitä teette mihinkin aikaa. Ripsienpidennykset ovat kyllä mahtavat - tuntee olonsa paljon hehkeämmäksi niiden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu teen :)
   Joo ripsienpidennykset on kyl luksusta! :)

   Poista
 2. Hei muuten eikös sulla ollu aikomuksena tehä se meidän päivä-postaus, sillein, että Julia on kotona ja sillei että Julia on päiväkodissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu. Oon vaa aina unohtanu. Tänää voisin yrittää tehdä yhden :)

   Poista

Kiitos kommentista <3