31.3.2015

3 vuotta sitten


Tasan 3 vuotta sitten minulla oli Julia mahassa. Odotin ensimmäistä lastani. Muistan edelleen sen päivän hyvin. Odotin kun kuuta nousevaa että jotain tapahtuisi, Oloni oli parempi kuin hyvä, ei mitään merkkejä synntyksestä. Illalla menimme vielä kaupunkiin moikkaamaan kavereita jotka olivat juhlimassa toisen kaverin synttäreitä. Hekin kysyivät meiltä että eikö meidän pitäisi olla synnyttämässä :D. Olisi pitänyt, Mutta..

Julia antoi meidän odottaa vielä 4 päivää, Eli hän syntyi vasta rv 40+4.
Keskiviikkona 4.4.12.

Viimeinen masukuva, rv 39+4

Lauantaina tämä pieni täyttää jo 3 vuotta ja silloin vietämme myös niitä sukulaisten ja ystävien kanssa. Siitä enemmän niitten jälkeen :)


7 kommenttia:

 1. Onnittelut jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon 3-vuotiaalle! Kauhee kun aika menee äkkiä, en yhtään tajunnu/muistanu että sulla on lapset noin pienellä ikäerolla kaikki. Mut hyvä vaan että on sitten leikkikavereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän mulla on joo. Ja kivaa joo kun leikkikavereita toisistaan saavat ☺ eikös helmilläkin synttärit kohta vai oliko tässä kuussa?

   Poista
  2. Niinhän mulla on joo. Ja kivaa joo kun leikkikavereita toisistaan saavat ☺ eikös helmilläkin synttärit kohta vai oliko tässä kuussa?

   Poista
  3. Joo oli 25.päivä maaliskuussa :)

   Poista
  4. Niin vähän muistelinkin että lähellä Julian kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3